Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Fem høydepunkter

6. oktober 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg filosoferer mye om dagen, og læringskurven min er generelt bratt. Livet mitt har forandret seg mye det siste året, både til det bedre og verre. Jeg antar at det er dette som følger med det å være et menneske. Når jeg tenker på utviklingen min siden jeg fylte tyve år, så lurer jeg veldig på hvor jeg er om ti år. Om jeg fortsetter å arbeide mot å bli et bedre menneske, en bedre utgave av meg selv. Sånn sett er det spennende å leve.

Kroppen min arbeider voldsomt i mot meg. Det er nesten merkelig å kjenne på, om jeg forsøker å stå utenfor meg selv som en slags tredjeperson. Noen ganger føles det som om det er krig der inne, og at senteret av krigføringen utspiller seg i brystregionen. Og tusenvis av små soldater stormer mot hverandre i stor fart, og kolliderer. Mine egne, de kjemper hardt, de er sterke på tross av at de er i undertall. Noen ganger klarer de å holde fortet i lengre perioder, men det er begrenset hvor lenge heltene kan holde. Selv helter bukker under i blant, spesielt når motstanden er umåtelig stor.

Jeg og min kjære har innført en ny tradisjon i livene våre. Hver kveld, så fremst vi husker det, så sier vi dagens fem høydepunkter høyt til hverandre. Vi sentrerer og fokuserer all vår energi på det som har vært bra med dagen, det som har utviklet oss til det bedre. Og det føles godt at en i utgangspunktet banal aktivitet som det kan gjøre at man legger seg med et smil om munnen.

Foto: Nathan Anderson.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Hilde

  Du er gull <3

  6. oktober 2016 at 12:56 pm Reply
  • Caroline

   Det er i allefall du <3

   6. oktober 2016 at 1:23 pm Reply
 • Ingvild

  Haha, jeg må nesten smile litt. Du tenker virkelig MYE.. Jeg er også en tenkeperson, virkelig, men jeg har det siste halvåret fortalt meg selv at jeg må bli flinkere til å bare fuck it noen ganger ;-)

  Dagens fem høydepunkter liker jeg!! Kanskje jeg skal begynne med det selv..:)

  6. oktober 2016 at 7:33 pm Reply
  • Caroline

   Jeg synes ikke dette var spesielt mye tenking? Jeg prøvde å være litt skjønnlitterær, haha. Fail.

   6. oktober 2016 at 8:26 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.