Unboxing GLOSSYBOX

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere, god torsdag! I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere en story jeg la ut på min Snapchat-konto på mandag (jeg heter carrosverden der, for dere som vil følge meg). Jeg har fulgt Supermarie på Snapchat lenge (hun heter superbrud der), og Marie er sponset av GLOSSYBOX. Konseptet er at man får en boks med skjønnhetsprodukter hjem en gang i måneden, og prisen er 179 kr per måned. Jeg synes det så gøy ut når hun fikk disse eskene, og hadde lyst å prøve det selv. Akkurat da var det tilbud, tre tidligere esker for 200 kr, så da slo jeg til! Hva jeg fikk kan dere se i denne videoen:

Jeg ble umiddelbart solgt, og synes det var superstas å åpne esken. Men ved nærmere ettertanke snudde det litt. For det første er jeg en person som bruker svært lite skjønnhetsprodukter, og dermed blir 179 kr i måneden i overkant dyrt for meg. For det andre tror jeg ikke at jeg hadde klart å bruke opp produktene. For det tredje har jeg sårbar hud, så det kan godt være at mange av produktene ikke hadde funket for meg. For det fjerde har jeg hørt med folk som har abonnert på dette tidligere, og som er svært misfornøyd med produktene. Og for det femte kom Luisa med et godt poeng om at GLOSSYBOX og lignende tjenester kan være med å bygge opp kroppspress og skjønnhetsidealer. Så… Det var veldig gøy så lenge det varte, og jeg gleder meg til å prøve produktene, men jeg må nok stå over å abonnere i denne omgang. Men, det skal sies at det kan godt hende det er mer aktuelt senere en gang (når jeg faktisk vet litt mer om sminke, forhåpentligvis, haha). Er det noen av dere som abonnerer på GLOSSYBOX? I så fall, hva synes dere? Og ble du fristet?

Jeg hadde forresten blitt veldig glad om dere vil følge kanalen min på YouTube!

Foto: Glossybox.

10 kommentarer om “Unboxing GLOSSYBOX

 1. Jeg prøvde noe lignende en gang, men vegansk sminke. Var gøy med pakke i posten, men som deg så bruker jeg egentlig ikke sånt, så meldte meg raskt av igjen. Mye mer fornøyd med veggisboksen! :D

 2. Det var gøy å se! Så bra du var fornøyd! Elsker sånne bokser selv, så dette skal jeg sjekke ut :-D Så lenge det går an å sjekke om tingene er dyrevennlig før jeg bestiller.. hehe.

 3. Syns det var gøy med Glossyboks en stund, men brukte ca ingenting av det, så meldte meg av..
  Hva er veggisboksen?
  Jeg kom over noe nytt her om dagen, http://www.carepack.co :) Det er en månedlig pakke med masse sunt snop i. Fikk min første pakke igår, og det var ulike rotchips, sunt popcorn, sånne mørke sjokolader fra sunkost, barer med nøtter og frukt, tørka frukt og nøtter.. Masse masse digg.. Definitivt verdt 349kr mnd. Skal ha en pakke til, de er ganske nyoppstarta tror jeg, så må bare anbefale videre så de fortsetter ;)

  En annen ting, kanskje det bare er her, men det er ingen knapp for kommentarer i nederste del av innlegget. Er mye enklere det enn å bla helt til toppen igjen og legge igjen der…

  1. Oh, det må jeg sjekke ut!

   Og takk for at du sier i fra! Om du trykker deg inn på innlegget du leser er det kommentarfelt nederst, men kanskje jeg kan gjøre noe med det :)

   1. Ja, men må likevel opp til toppen for å åpne det. Leser jo gjennom innlegget før jeg vil gi kommentar egentlig.. Er jo bare jeg som er litt ekstra lat, haha.. Men veit det er mange som har et sånt valg nederst på innlegget hvis man bare blar seg gjennom hovedsida, hvis du skjønner..

 4. Jeg har ikke peiling på sminke og bruker ikke sminke, så Glossybox hadde nok ikke vært noe for meg. Artig med pakke en gang i måneden da. Husker jeg var med i TL-klubben, og det var veldig stas hver gang det kom en pakke med bøker og noen småting :-)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.