Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Trenger du motivasjon på lesefronten?

16. september 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg vet ikke med dere, men jeg sliter så innmari med konsentrasjonen for tiden! Og det går spesielt utover lesningen min. Jeg leser ikke bøker fordi det er trendy, jeg leser fordi det gir meg umåtelig mye glede. Hver gang jeg leser får jeg en god følelse av å være meg selv, på en måte. Jeg har lest så og så hele livet, det er de siste årene jeg bare ikke har fått det til. Og det vil jeg gjerne prøve å endre på. Så i morgen og frem til 16. oktober vil jeg lese minst 30 minutter hver dag. Det vet jeg at jeg kan klare. Er det noen av dere som er med? Jeg har en bunke bøker jeg må lese i jobbsammenheng fremover!

PS: jeg hadde blitt utrolig glad om flere av dere ville svare på spørreundersøkelsen min.

Foto: Lacie Slezak.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Åse

  Eg e med! Har 5 påbegynte bøker, men nå står det ganske stille. kjenner meg igjen i å føle meg som meg selv når eg leser :)

  16. september 2016 at 6:24 pm Reply
  • Caroline

   Great!

   16. september 2016 at 6:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.