Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Status

17. september 2016
 • Det er nå litt over en uke siden jeg valgte å forlate SnapKollektivet. Og jeg kan faktisk, med hånden på hjertet, si at jeg ikke har angret et eneste øyeblikk. Det viser vel at det var en ganske god avgjørelse fra min side?
 • Jeg har sett en del TV-programmer og debatter i det siste som omhandler overvekt, kroppspress og slikt. Og samtidig har jeg begynt å reflektere over hvor jeg står oppi alt dette, og hva min rolle er. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg ikke ønsker å oppgi kaloriinnhold i oppskriftene mine fremover. Det er viktig for meg at jeg kan være en motvekt til kroppspress og ikke påvirker folk som sliter med mat på en negativ måte. Jeg har nok fremdeles mye å lære, men å ta vekk kaloriinnhold vil nok være en fin plass å starte. Hva tenker dere om dette?
 • I går startet jeg på en helt ny arbeidsplass, og det var kjempeskummelt og kjempegøy. Jeg jobber fremdeles på Norli, for dere som lurte. Det er enormt hektisk, men også givende og en av de beste arbeidsplassene jeg kan være på akkurat nå. Føler meg veldig heldig.
 • Jeg har fått ny Snapchat-konto! Håper dere alle vil legge meg til, jeg heter carrosverden der. Og jeg bruker Snapchat til å dele tips, vlogging og diverse annet.
 • Jeg tenkte også at jeg kan dele resultatene fra spørreundersøkelsen min med dere? Det ble 42 stk som svarte, så tusen takk til dere alle som tok dere tid! Det setter jeg stor pris på!
  • Hva liker dere å lese på bloggen? Vel, de aller fleste av dere liker best å lese personlige innlegg, også kom hverdagsinnlegg, oppskrifter og lister like etter. Dere liker minst å lese om sosiale medier og blogging. Og liker heller ikke så godt videoblogging, lydfiler, trening, reise eller å se på bildene mine.
  • Jeg spurte om hva dere synes om bloggere som deler om egen helse. Der svarte 32 stk av dere at dere synes det er veldig bra, 4 stk at det kan bli masete om det blir for mye, 3 stk at de synes det er OK (men at de ikke bryr seg så mye) og 1 stk likte det ikke.
  • Jeg spurte om dere fulgte meg andre steder, på andre sosiale medier? Og mange følger meg på Snapchat og Instagram.
  • Jeg spurte hva dere synes om hyppigheten på bloggingen min. Der mente de aller fleste at jeg poster ofte nok, 9 stk mener jeg kunne postet litt oftere og 7 stk bryr seg ikke så mye om hyppighet.
  • Jeg spurte om hva dere ville likt å vinne i en bloggkonkurranse. Der svarte flertallet at bøker hadde vært best! Tett fulgt av overraskelsespakke, kinobilletter og te. Gavekort var ikke så populært.
  • Jeg spurte om hvorfor dere leser bloggen min. Mange av dere gjør det fordi dere liker at jeg poster oppskrifter, og at dere liker å lese om psykisk helse og at jeg er åpen.
  • Jeg spurte om dere hadde besøkt noen av sidene på bloggen min. Mange har vært innom oppskriftene mine og siden om meg, men de færreste av dere har vært innom de andre sidene.
  • Jeg spurte om dere savnet noe eller ville forandret noe på bloggen. Der svarte mange av dere at dere savner mer av mine bilder, og ja, jeg er enig at jeg bør bli flinkere der! Noen synes også jeg putter for mange bilder inn i noen innlegg, så det skal jeg ta til meg. Ellers savner dere også flere meningsinnlegg, så takk for tilbakemelding på det!
  • Jeg spurte også om dere savner å se flere bilder av meg på bloggen. Der var dere ganske delt mellom at dere vil jeg skal poste flere bilder av meg selv og at det ikke er så viktig for dere. Så jeg kan prøve å bli litt flinkere til det, selvom jeg ikke er så veldig flink å ta bilder av meg selv eller spørre andre om de kan ta.
  • Jeg spurte også om dere hadde noen favorittinnlegg på bloggen min. Noen mente dette innlegget jeg skrev om boken til Eirín Kristiansen, noen liker tirsdagstipsene mine, noen mente psykisk helse og veldig mange setter pris på oppskriftene mine (spesielt supper).
 • Jeg ser fremdeles Gilmore Girls for tiden, men det har begynt å bli litt kjedelig. Bare litt. Jeg leter faktisk etter noen nye serier jeg kan se. Har dere noen tips? Jeg likte veldig godt Modern Family, Friends, Doctor Who, Supernatural, Game of Thrones, Grey’s Anatomy, Breaking Bad, Prison Break, Orphan Black, Orange is the new black og Heroes.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Elena

  Jeg anbefaler:
  The Affair (best!)
  Girls
  Silicon Valley
  House of Cards
  True Detective
  Homeland
  Mad Men
  Freaks and Geeks

  Har også hørt at Six Feet Under skal bra og spesielt…må se selv snart!

  :-)

  17. september 2016 at 8:20 pm Reply
  • Caroline

   Takk for tips!

   17. september 2016 at 9:38 pm Reply
 • Andrea

  Gratulerer med ny jobb! Det høres spennende ut. Kjenner meg igjen i hoveddelen av spørreundersøkelsen din, jeg liker bloggen din så godt fordi det er en ærlig motvekt til så mye annet. Heia på deg!

  Av tv så kan jeg anbefale: Wynonna Earp (litt som supernatural, men med kvinnelige hovedkarakterer), Pushing Daises og Stark Trek Voyager (endelig på netflix!!). Har også dilla på Parks and Rec og Brooklyn 99 innimellom oppgave skrivingen min.

  19. september 2016 at 5:42 am Reply
  • Caroline

   Å, her var det veldig mange serier jeg aldri har hørt om… Takk! Og takk for fine ord!

   19. september 2016 at 8:28 am Reply
 • TTT

  Fint innlegg :) Må være godt å få inspirasjon til hva leserne vil ha kan jeg tenke meg? Liker bloggen din veldig godt, stadig innom for å la tiden stå litt stille, skikkelig pause på etvis. God blanding, Caroline. Liker!

  Vil veldig anbefale The Fosters <3 Rørende serie om et lesbisk par, der hun ene har en sønn fra før, de har adoptert et tvillingpar på 15 år og de tar imot to fosterbarn, søsken de og <3 Intriger, kjærlighet, kjærlighet, omsorg og enda litt mer kjærlighet <3 En lignende serie er Life Unexpected. Liker litt sånne serier som går på spillet mellom mennesker og dems følelser og tanker rundt livet. Har selv hatt en tøff barndom ang dette, men åh som jeg liker de <3

  21. september 2016 at 8:34 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for tips og gode ord <3

   21. september 2016 at 9:26 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.