Nye podcast-favoritter

[su_dropcap style=»simple»]E[/su_dropcap]r du en av oss som elsker å lytte på podcast? Hvis ikke synes jeg absolutt du bør prøve! Podcaster er episoder av et program som er tilgjengelig på Internett. Det er vanligvis originale lyd- eller videoopptak, men det kan også være opptak av sendinger av et TV- eller radioprogram, en forelesning, en fremførelse eller et annet arrangement. Jeg hører på podcast på iTunes, men du kan også høre på egne podcast-apper på telefonen og andre plasser. Tidligere har jeg skrevet om mine favoritt-podcaster, men nå i det siste har jeg funnet flere favoritter, og de kommer her!

Luisa & Carina

Podcasten til Eivind Stueland

Spør psykologen

Webpsykologen

NRK – Psykologen

NRK – Radiolegen

Pia og psyken

Big 5 med Nils og Harald

Foto: Alex Blăjan.

8 kommentarer om “Nye podcast-favoritter

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.