Et kapittel er slutt, og et nytt har begynt

11. september 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg måtte rett og slett summe meg litt før jeg skulle skrive dette innlegget. Dere som følger SnapKollektivet på Snapchat så kanskje at jeg hadde min siste dag der på fredag. Det er flere grunner til at jeg har tatt denne avgjørelsen, men den var ikke lett og jeg er selvfølgelig veldig trist for at det ble sånn. For det første har jeg vel funnet ut at jeg ikke er komfortabel med å være så synlig, så eksponert for så mange mennesker. Det er veldig tøft å være åpen om personlige ting i utgangspunktet, og det ble vel litt for mye når det ble foran flere tusen mennesker. Jeg liker meg vel mer i små skalaer, eller noe, ha ha. For det andre er jeg rett og slett ikke på en plass i livet mitt nå der jeg kan håndtere negative meldinger på en skånsom måte, slik at jeg tar vare på meg selv samtidig. Jeg hater at negative meldinger skal “ta knekken på meg”, men når alt kommer til alt så vil jeg alltid sette helsen først. Om helsen ikke er bra så faller ofte andre ting også i grus.

Tiden jeg har hatt i SnapKollektivet har betydd mer enn ord kan fortelle. Jeg har med meg minner for livet, og jeg har fått så mange gode og fine meldinger som gjør meg helt stum og rørt. At jeg har vært med på å hjelpe andre er det som betyr mest, for det var hele poenget mitt og tanken bak SnapKollektivet. Bare jeg har hjulpet én person så har alle de negative kommentarene vært verdt det. Så tusen takk til dere som har tatt dere tid til å skrive til meg, sende meg bilder og videoer, gi meg trøst og gode ord. Det gjør dagene mine mye bedre, tross alt som har foregått i livet mitt i det siste.

Nå er målet å fokusere på at ting etterhvert skal bli bedre. Bli helt bra. Og jeg har troen og håpet, man skal og må aldri gi opp. Og jeg håper dere fortsatt vil følge meg her på bloggen, på Instagram (carolinesverden) og Snapchat (icarroi). Det er så gøy å snakke med dere, få kommentarer og generelt bli kjent med dere. Og jeg vil også bare si at om du er som meg, ikke så innmari glad i oppmerksomhet, så er det helt greit. Vi er like bra som andre uansett, og det er ikke alle som har et ønske om å bli kjent etc. Det finnes utallige måter å være til hjelp på, også for oss som vil være litt anonym. Det viktigste er at vi prøver å gjøre noe for at andre og oss selv skal få det bedre. Igjen, takk! Tusen takk!

Foto: Sylwia Bartyzel.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Marie

  Jeg gleder meg til å følge deg videre i dine kanaler!

  11. september 2016 at 1:03 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for det!

   11. september 2016 at 4:45 pm Reply
 • Samira

  Tusen takk for at du har delt, vært engasjert og tatt opp mange viktige temaer på Snapkollektivet. Du har hjulpet flere enn du vet, inkludert meg selv! :-) Ser frem til å følge deg videre, både på bloggen og på Snapchat.
  Klem i fleng!

  11. september 2016 at 1:32 pm Reply
  • Caroline

   For en fantastisk kommentar å få, tusen hjertelig takk!

   11. september 2016 at 4:45 pm Reply
 • Elena

  Synes det var litt trist at du sluttet. Det var egentlig pga Milla og deg at jeg begynte å følge med på SnapKollektivet. Men skjønner avgjørelsen din! :) Jeg er heller ikke noe glad i å være synlig. Helt jævlig! Hehe :)

  Lykke til videre! <3

  11. september 2016 at 2:02 pm Reply
  • Caroline

   Takk for at du skjønner <3 Og tusen takk!

   11. september 2016 at 4:46 pm Reply
 • Milla

  I will miss you my darling! Og lykke te videre :D

  // Veldig takknemlig for det <3

  12. september 2016 at 5:53 pm Reply
  • Caroline

   <3

   13. september 2016 at 9:08 am Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Fine Caroline <3 Det har vært mye fint, og mest av alt å få bli kjent med deg, du er en herlig person!
  Jeg ønsker deg alt godt!

  16. september 2016 at 10:18 am Reply
  • Caroline

   <3<3<3<3

   16. september 2016 at 5:33 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.