I’ll be right back

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei folkens! Jeg har pådratt meg en lei senebetennelse i hånden, armen og skulderen, og jeg har ikke vært så flink å roe ned på skrivingen og multitaskingen – så den blusser opp igjen konstant. Samtidig så har jeg funnet ut at jeg ikke er så flink å slappe av og koble ut. Faktisk kan jeg ikke det i det hele tatt, og det må øves. Så jeg må ta men en liten stund off. Men fortvil ikke, jeg er snart tilbake! Og jeg har mange ideer til blogginnlegg… Til da vil jeg bare dele noen bilder med dere som synes høsten og vinteren er litt tung (selvom det nå om dagen ikke er mye tegn til høst og vinter). Bildene er linket til kildene sine! Jeg er forresten en av de som liker høsten.

 

8 kommentarer om “I’ll be right back

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.