Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Budapest august 2016

2. september 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] august var vi en tur i Budapest, hovedstaten i Ungarn. Det var en fantastisk fin by, og den var også overraskende mangfoldig og stor! Jeg tenkte å lage en guide, som kommer i et eget innlegg etterhvert, men her er bildene jeg tok på turen. Sukk, Sentral-Europa har så ufattelig mange fine byer! Jeg anbefaler også Berlin (Tyskland), Bratislava (Slovakia), Praha (Tjekkia), Wien (Østerrike) og Krakow (Polen).

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Luisa Fernanda del Mar

  Dere er så fine sammen <3

  Utrolig flotte bilder! Fikk ikke mindre lyst til å utforske Budapest.

  2. september 2016 at 2:07 pm Reply
  • Caroline

   :)

   2. september 2016 at 3:40 pm Reply
 • Malin

  Fant bloggen din gjennom snap-kollektivet og må bare si at du har en skikkelig bra blogg :-D! Vært innlegg er gøy/interresant å lese!

  3. september 2016 at 11:21 am Reply
  • Caroline

   For en fin kommentar, tusen takk!

   3. september 2016 at 3:56 pm Reply
 • Carina Behrens

  Du er så utrolig flink til å ta bilder, får meg til å ville dra tilbake. Var der for et par siden og er helt enig, det er en fantastisk by!

  3. september 2016 at 7:43 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk :)

   3. september 2016 at 7:48 pm Reply
 • Martine

  Så fine bilder åh, nå vil jeg reise til Budapest! Hvis jeg kan komme med en liten tilbakemelding, det ble kanskje liiitt mange bilder i ett innlegg, jeg følte jeg scrollet og scrollet og egentlig ikke helt fikk med meg alle i sin helhet. MEN, veldig fine bilder, tenkte kanskje bare de hadde tatt seg bedre ut i to ulike innlegg for å dele det opp litt.

  7. september 2016 at 1:43 pm Reply
  • Caroline

   Jeg liker flere bilder i et innlegg når det er reiseskildringer, ellers vil jeg si meg enig :) Takk for tilbakemelding!

   7. september 2016 at 2:18 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.