Budapest august 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] august var vi en tur i Budapest, hovedstaten i Ungarn. Det var en fantastisk fin by, og den var også overraskende mangfoldig og stor! Jeg tenkte å lage en guide, som kommer i et eget innlegg etterhvert, men her er bildene jeg tok på turen. Sukk, Sentral-Europa har så ufattelig mange fine byer! Jeg anbefaler også Berlin (Tyskland), Bratislava (Slovakia), Praha (Tjekkia), Wien (Østerrike) og Krakow (Polen).

 

8 kommentarer om “Budapest august 2016

  1. Fant bloggen din gjennom snap-kollektivet og må bare si at du har en skikkelig bra blogg :-D! Vært innlegg er gøy/interresant å lese!

  2. Så fine bilder åh, nå vil jeg reise til Budapest! Hvis jeg kan komme med en liten tilbakemelding, det ble kanskje liiitt mange bilder i ett innlegg, jeg følte jeg scrollet og scrollet og egentlig ikke helt fikk med meg alle i sin helhet. MEN, veldig fine bilder, tenkte kanskje bare de hadde tatt seg bedre ut i to ulike innlegg for å dele det opp litt.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.