Blogg-Norge, her har vi noe å lære!

19. september 2016

[su_dropcap style=”simple”]T[/su_dropcap]akk for fine innspill på mitt forrige blogginnlegg. Noen av dere er enig med meg, noen er uenig, mens noen av dere synes det er veldig vanskelig å skille seg ut i dagens bloggsfære. Det kan jeg godt skjønne, det er ikke alltid så lett å vite hva som er originalt og annerledes. Jeg tror nok at det beste er at man ikke tenker så mye. Hverken på hva folk vil lese eller hva folk ikke vil lese, men at man heller skriver det man har lyst til og er engasjert i. Her har jeg også mye å lære. Jeg tar meg selv i å poste innlegg som jeg har kopiert fra andre på de dagene jeg føler jeg ikke har noe å komme med, og når det kanskje er lang tid siden sist jeg blogget. Det tenker jeg at jeg skal slutte med, for meg er kvalitet bedre enn kvantitet. Jeg er heller ingen toppblogger som lever av bloggen min, jeg tjener faktisk omtrent ingenting på den, så da synes jeg det skal være lov å ha såkalte “tørkeperioder”. Leserne dine vil nok komme tilbake uansett, om de liker bloggen din.

La meg bare også påpeke at noen ganger er gode ideer til for å deles, og det finnes ingen regler her. Om du liker å skrive lister, så gjør for all del det. Om du liker å poste mange bilder av deg selv, så er det helt greit for meg. Jeg er tross alt bare én liten stemme i et stort samfunn på internett. Det viktigste er at man gjør det man vil, ikke det man tror alle andre vil. Husk at bloggen din er ditt sted, og ikke la meg eller noen andre diktere hva du skal skrive om eller ikke. Jeg vil helt sikkert også selv fortsette å herme litt etter andre, om jeg synes de har en god idé. Jeg kommer til å fortsette å poste lister av og til. For ingen, i alle fall veldig få, klarer å produsere knallbra innhold absolutt hele tiden. Jeg vet i alle fall at jeg ikke er i stand til det. Dessuten er godt innhold meget relativt for øyet som ser. Ut i fra en spørreundersøkelse jeg tok her på bloggen ser jeg jo at mange liker lister veldig godt, så jeg er kanskje i mindretallet som fort kan føle at lister blir kjedelig. For å si det sånn, jeg synes det er veldig morsomt å besvare spørsmål i lister – men liker ikke å lese dem selv. Ha ha!

Jeg tenkte at jeg skulle vise dere noen eksempler på hva jeg mener er et godt blogginnlegg. Jeg har leita litt igjennom noen av de bloggene jeg liker godt, og her kommer eksempler på blogginnlegg jeg mener er originale og gode. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du mener er et godt blogginnlegg, kanskje du er helt uenig med meg?

Og dere. La oss ikke stresse. Vi er bra nok uansett.
Les forresten også Nadia sitt innlegg om dette.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

16 Comments

 • Hjertejubel

  oOo, takk for liste med gode blogginnlegg – denne skal jeg kose meg med til kvelden! :)

  Som du vet, så driver jeg å rensker litt i min egen blogg. Også håpte jeg det var i orden for deg om jeg stjeler “introduser deg” idéen din? Den var så smart, og en fin måte å bli kjent med leserne sine på! Håper det går bra?

  19. september 2016 at 3:12 pm Reply
  • Caroline

   Absolutt! :D

   19. september 2016 at 3:15 pm Reply
 • Carina Behrens

  Her var det masse fint som jeg vil lese – tusen takk! Og så koselig at jeg fant meg selv der! Det må jeg bare si, du er utrolig flink til å skryte av og rose andre. Det liker jeg skikkelig godt, og jeg skal prøve å lære av deg og bli flinkere til det selv :)

  19. september 2016 at 5:13 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for så fine ord!

   19. september 2016 at 6:33 pm Reply
 • Kristine

  Så koselig å bli nevnt, Caroline! :D Skriv det du har lyst til og det du føler du vil dele med omverdenen, det er det jeg tenker. Også trenger ikke alt være kjempebra alltid – det tror jeg er viktig!
  Slutter til meg til det Carina skriver også! :)

  19. september 2016 at 7:47 pm Reply
  • Caroline

   Bra at poenget mitt kom klart frem, enig med deg :) Og tusen takk!

   19. september 2016 at 7:53 pm Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Fine innlegg du trekker fram! For å ikke svare på begge innleggene så svarer jeg bare her. Selv har jeg ingenting i mot f.eks lister med spørsmål og svar, jeg elsker å bli bedre kjent med personen bak bloggen, se hvor ulike vi er og noen ganger hvor like. Det er fint å se at man føler at man “kjenner” personen også, det syns jeg er så koselig, når jeg leser svarene og tenker “Typisk Caroline-svar”-f.eks :) Men selvsagt må dette ikke være alt som preger bloggen, kreativitet, like interesser og egenart er selvsagt det som får meg til å følge en blogg.

  21. september 2016 at 10:40 am Reply
  • Caroline

   Jeg tror nok ikke du er alene som å elske “spørsmål og svar”, jeg ser det er mange som gjør det ;)

   21. september 2016 at 11:04 am Reply
 • June

  Mye bra her!

  21. september 2016 at 5:37 pm Reply
  • Caroline

   :)

   21. september 2016 at 5:39 pm Reply
 • Mia

  Hei Caroline! Så hyggelig å høre at du synes jeg har en fin måte å skrive oppskrifter på, takk for det :)

  21. september 2016 at 7:35 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig!

   21. september 2016 at 8:21 pm Reply
 • Milla

  Ojojoj. Detta har gått meg hus forbi. Tusen takk for at du nevne prosjektet te meg og sønnen min, det sette eg stor pris på. Og hurra for mye fint å lesa og se hos andre bloggere. Du e super på å gi oss tips OG rosa andre. Du e best Caroline. Virkelig <3

  3. oktober 2016 at 12:04 pm Reply
  • Caroline

   <3

   3. oktober 2016 at 3:26 pm Reply
 • Øyvind

  Tusen takk for tips, likter det “Kjære Carina 14 år”-innlegget så godt at jeg skal anbefale det på min egen blogg ;P !

  23. juni 2017 at 7:21 pm Reply
  • Caroline

   :D

   24. juni 2017 at 9:47 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.