Nord-Norge + Bergen

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har hatt noen fantastiske reiser denne ferien. Først dro vi til hjemstedet mitt, Borkenes, for å være med familie og venner. Deretter satt vi snuten mot Senja og bodde i huset som min tippoldefar bygget for godt over 100 år siden. Det var litt magisk. Vi var også en tur innom Lofoten, som er like fint hver gang. Og når vi dro hjem til Bergen igjen så fikk vi besøk av min søster, svigerbror og mitt lille tantebarn. Vi var i akvariet (som har blitt bedre med tanke på dyrevelferd, heldigvis) og hadde det nydelig fint. Savner dem! Til slutt satt vi snuten mor Ungarn og Budapest, men det kommer i et eget innlegg. Kos dere med bilder fra fine nord og Bergen!

Jeg fikk en plutselig trang til å lage boller som jeg tok med på en jentekveld med gode venner.

Jeg og Jørgen var et sånt klissete, matchende par.

Harstad hadde pyntet seg. Jeg fanget Pokémon, var med venner (og traff noen nye venner, Siri og Lisa!) og nøt noen dager med sol.

Hjembygden min, Borkenes, var sjarmerende som alltid.

På vei til Senja stoppet vi på Finnsnes. De hadde vilt mange gode Pokémon!

Tenk at min tippoldefar har bygget dette huset, og at familien min eier en så stor tomt på et så fint sted. Elsker det!

Senja er Norges nest største øy (Hinnøya, der jeg kommer fra, er den største). Senja er vakkert!

Så er det Lofoten da. Verdens fineste plass. Her har dere sett bilder fra Unstad og Unstadstranden.

Vi måtte også innom Henningsvær og Lysstøyperiet Kafé.

Og til slutt noen bilder fra akvariet i Bergen.

18 kommentarer om “Nord-Norge + Bergen

  1. Så fine bilder fra Senja-Lofoten å Bergen. Artig at innlegget starta med bilde av mitt hus. Jeg er jo naboen til Anne i Finnelva men fikk ikke hilst på deg da du var her. Kosli å høre at du likte plassen våres. Mvh Ulla.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.