Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Når slusene åpnes

29. august 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har åpnet meg mye i det siste, om svært personlige ting til svært mange mennesker. Det har vært utfordrende, vanskelig, fint, spennende og slitsomt. Men jeg har vært klar for det. Det kjennes i alle fall slik ut, at det var rett å gjøre det nå. Og jeg er så glad for at det er så mange som setter pris på det jeg sier, ingenting er bedre enn det. Samtidig tror jeg det er veldig viktig at man holder ting igjen om man ikke er klar for å dele, og heller snakker med noen man er fortrolig med. Jeg har viktige ting i livet mitt som jeg aldri i verden ville skrevet på en blogg eller snakket om foran mange folk. Ting som kun jeg og mine aller, aller nærmeste vet. Og sånn tenker jeg det skal være. Når man først åpner seg så kan det være lett å la det ta styring, og fortelle mye man ikke er klar for eller kommer til å angre på. Her må man finne en god balanse, som ikke alltid er like lett, men som er veldig viktig. Åpenhet er ekstremt viktig, men ikke for enhver pris.

Foto: Steinar La Engeland.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Milla

  Balanse e ein fin ting å tenka på rundt åpenhet. Samtidig så e det så vanskelig å gjør i praksis. Hvertfall for min del, hehe. Fordi når eg først begynne å skriva det eg vil sei ang åpenhet om ting, for eksempel psykisk helse, så vil eg sei så mye. Og eg gjør det. Eg seie alt. Men så komme korrekturlesingå. Og då slette eg kanskje halvparten av det eg skreiv. Koffår ska det vær så vanskelig å vær åpen om ting? Ka tror du det komme av egentlig?

  29. august 2016 at 9:15 pm Reply
  • Caroline

   For meg er det noen ganger vanskelig å ikke være åpen om ting, haha, så jeg vet ikke. Men for min del er det veldig sunt at jeg holder igjen ting som det ikke er godt for meg at jeg er åpen om (om du skjønner?). Det er vanskelig å være åpen fordi man da gjør seg sårbar, og det er en posisjon som mennesket sikkert er innebygd til å ikke ville være i?

   30. august 2016 at 9:23 am Reply
 • Carina Behrens

  Veldig viktig med balanse, ja. Jeg har ikke så mange sperrer, så deler ofte for mye for fort, med nye mennesker. Det er nok mer en utfordring for andre enn for meg. Det er jo heller ikke bra.

  30. august 2016 at 1:34 pm Reply
  • Caroline

   Der er jeg og. Prøver å øve meg på å bli bedre!

   30. august 2016 at 1:35 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.