Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Høstfølelsen

23. august 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er så rart med det, hvordan sommeren sakte glir mot høst. Litt kaldere netter, litt skarpere luft og alt som har stått stille kommer til liv. Jeg har begynt å sette på opptakeren på TV-tuneren igjen, TV-seriene jeg liker har sånn smått begynt å kjøre og podcastene starter opp. Det er også generelt mye mer liv på YouTube, Bloglovin og Snapchat. Jeg begynner snart på jobb igjen og er tilbake i hverdagsrutinene med te, omelett, smoothie og sene middager. Folka jeg kjenner i Bergen begynner å komme tilbake, og man begynner å lage avtaler. Loppemarkedene starter opp, det er snart matfestival i Bergen og det kommer mange gode filmer på kino fremover. Pleddene er hentet til sofaen, stearinlysene står fremme og om ikke lenge kan vi kanskje ta i bruk peisen også. Høsten er for meg som regel en tid fylt med gode følelser, fine farger, bedre søvnkvalitet og generell mer ro og forutsigbarhet. Så selvom jeg holder en knapp på de siste sommerdagene her i Bergen, så ser jeg absolutt ikke mørkt på at høsten snart er her. Liker du høsten?

Foto: Steve Richey.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Hilde

  Elsker høsten og store skjerf:)

  23. august 2016 at 6:20 pm Reply
  • Caroline

   Ja :)

   23. august 2016 at 7:41 pm Reply
 • Andrea

  Jeg savner den norske høsten du beskriver. Når hjemmet blir et lunt, varmt sted, mens luften er skarp utenfor! Det er rart å sitte på andre siden av kloden og se at dere går mot høst, mens jeg selv forbereder meg på sommer. Høst/vinter i Australia er en miserabel affære for det er så utrolig kaldt inne pga de tynne husveggene. Det gjør at en aldri helt får varmen i seg og har fått meg til å miste litt av høstgleden dessverre. Får lyst å ta turen til Norge for å oppleve din høst igjen! :)

  24. august 2016 at 6:44 am Reply
  • Caroline

   Så kjipt! Håper sommeren der nede blir bra og ikke alt for varm <3

   24. august 2016 at 8:43 am Reply
 • Milla

  Eg elske høsten <3

  // Takk, det e veldig kjekt å hørra at du syns det :D

  24. august 2016 at 8:34 am Reply
  • Caroline

   <3

   24. august 2016 at 8:42 am Reply
 • karen anna

  Alltid litt trist når sommeren er over (spesielt siden sommeren i Norge ikke alltid er så bra.. Da vil man liksom alltid ha mer sommer), men når den går over til høst så går det egentlig ganske fint likevel. For jeg elsker høsten også! <3 Gleder meg til å pakke meg inn i tepper, drikke kakao og å gå turer ute i høstluften.

  24. august 2016 at 7:29 pm Reply
  • Caroline

   Jaaaa, det er megakos!

   24. august 2016 at 7:55 pm Reply
 • June

  Sett bort i fra mørket og regnet, så er jeg veldig glad i høsten. Som mange andre så har jeg lett for å romantisere høsten med sine stearinlys og store tekopper og alt det der. Det er en klisjè, men det er fint da!

  25. august 2016 at 5:07 am Reply
  • Caroline

   Ja, veldig fint :)

   25. august 2016 at 7:10 am Reply
 • Karoline

  Elsker høst og føler at det er en av de årstidene som i aller størst grad har det med å leve opp til forventningene, dessuten blir jeg mer inspirert når det er høst og ja, høst er nok den årstiden som passer meg aller best. Snart kan jeg sitte inne med Netflix, bøker og te med enda bedre samvittighet, jeg kan gå turer og se høstløv, jeg har teaterplaner og det er loppemarkeder å besøke og ja, det blir skikkelig trivelig fremover :)

  25. august 2016 at 5:21 am Reply
  • Caroline

   Å, høres fint ut! :)

   25. august 2016 at 7:10 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.