Hjertet av Europa

18. august 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg tror jeg med hånden på hjertet kan si at det er evigheter siden jeg har følt meg så sliten som jeg føler meg nå. Hvem skulle trodd at ferie skulle ta så mye energi? Her i Budapest er det mye å se og mye å gjøre, derav blir det ikke mye avslapning og lignende. Vi har har tatt elvebåt på Donau og tatt bilder av slott, parlamentet og kirker. Vi har også dratt rundt på utallige turistbusser, gått flere mil tilsammen, spist mye god mat og vært på spa. Jeg skal dele bilder og guide med dere når jeg kommer meg hjemover.

Når jeg kommer hjem har jeg lovet meg selv å ikke booke noen flere avtaler enn jeg allerede har, ut august. Det går bare ikke, for kalenderen er allerede ganske fullbooket. Jeg gruer meg til å reise hjem i morgen, for å reise er alltid slitsomt. Det er det sikkert for oss alle. Men jeg gleder meg til å komme hjem til sengen vår, til Mio (katten) og til leiligheten og Bergen. Jeg tror jeg skal fortsette å være mer offline når jeg kommer hjem, jeg merker at det er godt for meg.

Foto: Larisa Birta.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • wictoriaa

  Åh, Budapest <3

  19. august 2016 at 1:07 am Reply
 • Renates Reiser

  Flotte Budapest! Haha, ja, mange tror å reise bare er fryd og gammen, men det er jo skikkelig hard work! ;) Heldigivs er det jo også såpass givende at man bare må fortsette å gjøre det.

  19. august 2016 at 11:25 am Reply
  • Caroline

   Så sant ;)

   19. august 2016 at 5:28 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.