Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Fremme

2. august 2016

[su_dropcap style=»simple»]T[/su_dropcap]tusen takk for alle gode kommentarer, mailer og meldinger de siste dagene. Jeg har ikke ord, dere er helt fantastisk. Jeg setter umåtelig stor pris på det! Vi kom oss heldigvis til Nord-Norge og ting er betraktelig bedre akkurat nå. Jeg har fått være med tantebarnet mitt, vi har lett etter Pokémon i regnet og har drukket byens beste milkshake. Det er så god luft her oppe, og en ro man ikke finner noen andre sted i verden. Det er jeg helt sikker på.

Foto: Sylwia Bartyzel.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • victoriaweee

  Åh, fy faen, beklager ordbruken, men nå er jeg skikkelig misunnelig! JEG VIL OGSÅ DRA TIL NORD-NORGEEEE, akk. Neste sommer! Ta masse bilder, jeg vil se norsk natur :D og bygninger of course.

  3. august 2016 at 6:07 pm Reply
  • Caroline

   :D

   3. august 2016 at 8:09 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.