Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Yoga!

5. juli 2016

[su_dropcap style=»simple»]R[/su_dropcap]yggen min har det virkelig ikke godt for tiden. På grunn av infeksjon i kroppen har jeg ikke kunne trent ordentlig på mange måneder, og tro meg… Kroppen er meget misfornøyd med det. Siden jeg fremdeles må være forsiktig med trening, på grunn av at jeg ofte får feber av det, tenkte jeg å prøve meg på litt lavintensitetstrening. Og da kom yoga opp som et godt alternativ, selvom jeg egentlig får ganske høy puls av det, haha! Yoga er super styrketrening, jeg blir skikkelig sliten av kun 15 minutter. Nå har jeg ganske tung kropp, og dermed er det sikkert tyngre for meg enn for normalvektige, men jeg er overbevist om at yoga er super trening for absolutt alle! Jeg har funnet noen fine YouTube-kanaler jeg vil anbefale dere, om dere også vil trene yoga.

Fightmaster Yoga

Dette er en YouTube-konto med litt forskjellig, alt fra øvelser som hjelper rygg og nakker og øvelser som hjelper hofter. Jeg synes stemmen hennes er behagelig å høre på, og at det er litt forskjellig vanskelighetsgrad.

Yoga With Adriene

Her en konto jeg liker godt. Her er det blant annet yoga for føtter! Videoene er enkle å forstå, og fine å følge.

SeanVigueFitness

Morsom fyr med veldig mye forskjellig. Her får man faktisk litt underholdning også.

TaraStiles

Tara kjører mye for de som er viderekommende, men det er lov å prøve seg? Det er også en god del bra for oss nybegynnere.

KinoYoga

Kanskje mest for viderekommende, men hun har også en del videoer for oss nybegynnere.

Yoga by Candace

Her finnes det veldig mye bra, blant annet for de som jobber på kontor (som kan gjøres i arbeidstiden).

Psyche Truth

Her kan du se videoer med yoga for å gå ned i vekt, massasjeøvelser, treningstimer og mye mer.

SarahBethYoga

Altså, jeg er ikke gravid, men det er kanskje noen av dere? Her er mye bra yoga for gravide, og også en god del for oss som ikke er det.

Foto: Matthew Kane.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Eirin Lavine

  Elsker Adriene <3 Hun er så kul og naturlig, og har et tempo jeg klarer å følge :p Yoga er best <3

  5. juli 2016 at 8:45 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   6. juli 2016 at 8:40 am Reply
 • Paula Iden

  Anbefaler appen Yoga Studio. Den fungerer super for hjemme-yoga!

  5. juli 2016 at 9:38 pm Reply
  • Caroline

   Ja! Har den appen, superbra!

   6. juli 2016 at 8:40 am Reply
 • June

  Takk for fine tips!

  6. juli 2016 at 7:55 am Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig!

   6. juli 2016 at 8:53 am Reply
 • Milla

  Gjorde mye yoga før, klare det ikje nå desverre. Fuck Fibro, haha.

  // Tusen takk <3

  6. juli 2016 at 9:00 am Reply
  • Caroline

   Man gjør det man klarer <3

   6. juli 2016 at 9:51 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.