Vinner av gavekort + litt peptalk og video

1. juli 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag er det en sånn dag hvor jeg bare tviler skikkelig på meg selv. Du kjenner til de dagene, sant? Jeg tror alle har dem. Spesielt tviler jeg på om jeg er bra nok til å være med i SnapKollektivet. De andre jentene har så utrolig spennende personligheter, de er så åpne, så ærlige, så tøffe og så flinke til å formidle. Jeg er så utrolig takknemlig for at det var akkurat de jentene jeg fikk med på prosjektet, for jeg ser på tilbakemeldingene at SnapKollektivet allerede er til glede, hjelp og trøst for folk. Mitt største ønske er at jeg kan bli like tøff som de andre, og tørre å åpne meg skikkelig. Det er faktisk innmari skummelt å skulle snakke om personlige ting foran flere tusen mennesker. Just saying, ha ha. Jeg har forresten lastet opp min story til YouTube, fra den dagen jeg hadde SnapKollektivet, om det er noen av dere som ikke fikk sett den. Jeg setter pris på tilbakemeldinger.

Før jeg viser videoen min vil jeg bare si at vinneren av konkurransen min ble Alva! Gratulerer! Jeg har sendt deg en mail. Håper du finner deg noe skikkelig fint på Etsy.com.

Foto: Laura Lefurgey-Smith.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

7 Comments

 • Janicke

  Kjære Caroline! Ikke tvil på deg selv, du er du og ikke noen av de andre i snapkollektivet ☺ Dere er alle forskjellig, og det er bra. Flotte jenter alle sammen, men husk at det er ikke konkurranse i å ha den verste sykdommen eller det kuleste livet. Det å sammenligne seg med andre er aldri særlig nyttig; det vet jeg alt om. Så stå på, del det du vil! Ta SK som en erfaring, det er uansett et flott og nyttig prosjekt!
  Helgeklem til deg ??

  1. juli 2016 at 3:26 pm Reply
  • Caroline

   Takk for fin melding. Selvfølgelig er det ingen konkurranse, jeg ønsker bare å bidra best mulig med det jeg har ;) God helg!

   1. juli 2016 at 3:31 pm Reply
 • Ruth Sofie

  Jeg har vært litt dårlig til å følge med på Snapchat og ikke minst på å svare (litt fordi jeg har hatt en telefon som har kranglet med snapchat, men har fått ny nå, hurra!) Men synes det har vært veldig interessant å følge snapkollektivet. At dere er så forskjellige er et stort +. Heier på dere!

  1. juli 2016 at 5:00 pm Reply
  • Caroline

   Så bra! ❤️

   1. juli 2016 at 5:26 pm Reply
 • Kristine

  Du er flink, Caroline! :)

  3. juli 2016 at 8:34 am Reply
 • Tove

  Jeg følger med på Snapkollektivet (selv om jeg er 55 år!) Du er flink så fortsett å være deg selv! Vær så snill og ikke sammenligne deg med andre. Du er mer enn bra nok på alle måter så ha tro på deg selv og vær ærlig mot deg selv!

  5. juli 2016 at 7:04 pm Reply
  • Caroline

   Å, for en utrolig herlig kommentar å få! Tusen takk Tove, du gjorde dagen min så mye bedre! :)

   5. juli 2016 at 7:30 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.