Uvisshet

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]ivet går fra å være helt fantastisk eventyrmagisk i det ene øyeblikket, til å være på bunnen av Bajkalsjøen i det neste. Vi reiser på ferie på mandag. 12 dager i Nord-Norge og 5 dager i Budapest. Jeg gleder meg og håper med alt jeg har at jeg skal få lov å være frisk nok til å gjøre det jeg ønsker. Det er så mye jeg gleder meg til. Middag med vennepar, jentekveld, besøk hos gode venner, tur til familiested på Senja, møte nye bloggvenner og ikke minst få lov å være sammen med familien min. Jeg har bestemt meg for å logge av Facebook for tiden, og å slette Facebook-appen fra mobilen. Det er på tide å ta litt fri. For min del stjeler sosiale medier utrolig mye tid, følelser og energi (pluss en stadig tilbakevendende senebetennelse). Er det noen andre som føler det sånn? Jeg har ikke bestemt meg for hvordan det blir med bloggingen min fremover i ferien min. Enten blir det nok stille, eller så deler jeg litt fra ferien. Jeg må se hva som er best, jeg skal i alle fall prøve å være flink å ta bilder. Skape minner. Noen ganger skaper minner seg best uten tilstedeværelse av et et kamera eller en mobiltelefon også.

Foto: Nicolas Duvieusart Déry.

4 kommentarer om “Uvisshet

  1. Det er noke av det beste med ferie, å berre koble ut alt som er! Kos deg i Nord og i Budapest, enten vi høre fra deg eller ikkje – god ferie! Berre gjer ting som gjer deg glad, og skap gode minner.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.