Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ulykkesfugl

25. juli 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg må nesten le. Den siste tiden har jeg virkelig vært en skikkelig ulykkesfugl! Blant annet fikk jeg mitt livs første vepsestikk i helgen, og det var overraskende vondt. Heldigvis var jeg heldig, for smertene gav seg utover kvelden og neste dag merket jeg ikke noe til stikket i det hele tatt. Kanskje det var fordi jeg brukte en slags salve jeg fikk tak i på apoteket. Og i dag, når vi skulle på butikken, så gikk plutselig ytterdøren i vranglås. Så Jørgen måtte klatre opp på taket med en stige for å komme inn vinduet på soverommet. Og neida, han fikk ikke opp døren fra innsiden heller! Så vi måtte ringe en låsesmed og bytte ut hele låsekassen. Ha ha, snakk om uflaks! Men jeg prøver å smile likevel.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • victoriaweee

  Åååneiii, maks uflaks! Sender deg litt flaks! Selv om jeg ikke har så mye flaks jeg heller, men du trenger det mer enn meg tror jeg :D

  26. juli 2016 at 12:00 am Reply
  • Caroline

   Hehe, takk!

   26. juli 2016 at 9:34 am Reply
 • Milla

  Haha Eg må le litt eg og. For eg kjenne meg sånn igjen. i å ha maks uflaks noen gonger. Godt du tar alt med et smil vakre du <3

  // Takk, de e veldig fine, og gode, anbefales ;)

  26. juli 2016 at 6:47 am Reply
  • Caroline

   Haha! :)

   26. juli 2016 at 9:34 am Reply
 • Elena

  Haha, huff! Bra alt ordnet seg da! :-P

  26. juli 2016 at 11:02 pm Reply
  • Caroline

   Hahaha, ja!

   27. juli 2016 at 3:11 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.