Ulykkesfugl

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg må nesten le. Den siste tiden har jeg virkelig vært en skikkelig ulykkesfugl! Blant annet fikk jeg mitt livs første vepsestikk i helgen, og det var overraskende vondt. Heldigvis var jeg heldig, for smertene gav seg utover kvelden og neste dag merket jeg ikke noe til stikket i det hele tatt. Kanskje det var fordi jeg brukte en slags salve jeg fikk tak i på apoteket. Og i dag, når vi skulle på butikken, så gikk plutselig ytterdøren i vranglås. Så Jørgen måtte klatre opp på taket med en stige for å komme inn vinduet på soverommet. Og neida, han fikk ikke opp døren fra innsiden heller! Så vi måtte ringe en låsesmed og bytte ut hele låsekassen. Ha ha, snakk om uflaks! Men jeg prøver å smile likevel.

 

6 kommentarer om “Ulykkesfugl

  1. Haha Eg må le litt eg og. For eg kjenne meg sånn igjen. i å ha maks uflaks noen gonger. Godt du tar alt med et smil vakre du <3

    // Takk, de e veldig fine, og gode, anbefales ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.