Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Status

12. juli 2016
 • Den siste tiden har jeg hatt noen tunge dager. Og av og til, når jeg har en tung dag, så unner jeg meg noe fint. I dag kjøpte jeg en bok jeg har ønsket meg helt siden den ble lansert 28. november 2014. Det er en sånn bok som man virkelig må ha, men som er så mye verdt at man føler at man virkelig må fortjene den. Jeg snakker om «Cappelens Forslags Konversasjonsleksikon». Drømmeboken. En bok om hva man kan snakke om, hva er finere enn det? Jeg slengte også på to Pukka-te som jeg hadde lyst på.

 • Jeg begynner å skjønne mer og mer hvem mine ekte venner er. Og jeg er så utrolig glad i dere. Det betyr faktisk utrolig mye for meg at dere som er mine beste venner også følger med meg på SnapKollektivet, og støtter opp om det jeg gjør og sier der. De meldingene dere har sendt meg den siste tiden rører hjertet mitt, og det er godt å se at dere skjønner hvor big deal det er for meg å dele så mange personlige ting.
 • Nå har det regnet og vært surt vær i Bergen i lange tider. Jeg ønsker meg litt sommer av hele mitt hjerte, hadde vært fint med litt sol før vi drar på ferie til Nord-Norge (der er i alle fall ingenting garantert når det kommer til sol og varme).
 • Tre uker til ferie nå! Når jeg og Jørgen skal til Budapest skal vi bare ta det helt med ro og kose oss. Vi skal på spa, spise deilig mat og rusle rundt. Gleder meg veldig til det. Jeg har faktisk aldri noen gang vårt på spa før, eller fått en profesjonell massasje. Om noen av dere har noen Budapest-tips så blir jeg veldig glad!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

9 Comments

 • Carina

  Helt rett å unne seg noe man har ønsket seg! Det har du fortjent ❤️

  12. juli 2016 at 6:26 pm Reply
  • Caroline

   :D

   12. juli 2016 at 6:57 pm Reply
 • Hilde

  Det har regnet og vært surt i Oslo også i det siste. Satser på at det blir bedre i ferien! :)

  12. juli 2016 at 7:19 pm Reply
  • Caroline

   Krysser fingrene!

   12. juli 2016 at 7:25 pm Reply
 • victoriaweee

  Du har all rett å unne deg en hel masse! :) Jeg hørte at det skulle bli skikkelig øspøstordenvær på østlandet og fint her på vestlandet, så da tror jeg skal danse litt soldans før jeg legger meg og håpe vi får litt sol de neste dagene!

  12. juli 2016 at 9:51 pm Reply
  • Caroline

   Så kult at du er i denne delen av landet :D

   13. juli 2016 at 9:56 am Reply
 • Elena

  Å, hvor har du fått tak i den boken? Jeg har prøvd flere steder, men utsolgt. :-O

  Den ser så fin ut!

  13. juli 2016 at 7:59 pm Reply
  • Caroline

   Jeg kjøpte den i Bergen, på KODE-butikken. Men du kan kjøpe den her: OSLO: Cappelens Forslag, Tronsmo, Eldorado, Bislet Bok, Sagene Bok & Papir, ARK Grünerløkka Oslo, ARK Egertorget, ARK Majorstuen, Ark Grønland Basar, ARK Lambertseter, ARK Aker brygge, ARK Klingenberggata, ARK Røa senter, Norli Torggata, Norli Universitetsgata, Norli Bøler Senter, Tanum Oslo City, Tanum Litteraturhuset, Tanum Storo, Tanum Byporten, Tanum Bogstadveien BERGEN: Boksalongen, KODE, ARK Beyer Strandgaten, Norli Galleriet. STAVANGER: Norli Nygata, ARK Prostebakken, ARK Kilden, Bøker & Børst, Absinthen TRONDHEIM: Babel Bok, ARK Brunhjørnet, ARK Sirkus Shopping, ARK City Syd, ARK Trondheim Torg. HAMAR: Gravdahl LILLEHAMMER: Gravdahl. LILLESTRØM: ARK Lillestrøm Torv PORSGRUNN: ARK Storgata STRØMMEN: ARK Strømmen Storsenter BEKKESTUA: ARK Bekkestua Senter.

   14. juli 2016 at 9:57 am Reply
   • Elena

    Tusen takk!

    14. juli 2016 at 1:31 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.