Selvportrett

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]ette er en av de dårlige dagene. Alt føles mørkt, skremmende, farlig, fremmed og vondt. Jeg føler meg stygg, redd, sliten, ubrukelig, lite verdt og trist. Og jeg hater disse dagene, når virkelig ingenting stemmer. Når jeg kontinuerlig går med en klump i brystet og tårer i øyene. Det er så skummelt å åpne seg sånn her for dere, men jeg tror noen av dere setter pris på det. Og det er så mye mer jeg vil fortelle og dele med dere, men tiden er ikke inne. Kanskje tiden aldri vil være inne.

Disse bildene er en del av min fotoutfordring.

24 kommentarer om “Selvportrett

  1. Utrolig trist å hørra at du har det sånn. Vit at du ikje e aleina. På andre siden av Norge sitte ei på Hamar og tenke akkurat det samma ❤️

    On another note: dessa bildene av deg va ubeskrivelig vakre. Rett og slett nydelige. ???

  2. Sterke, gode Caroline. ❤️ Jeg er så glad i deg, og sinnsykt stolt av deg. Sender en varm klem på en mindre varm dag – det kommer lysere dager ✨

  3. Hei! Har sett deg på snapkollektivet og ville bare si at du virker veldig reflektert og modig! og veldig hyggelig :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.