Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Mine måltider på en hverdag

6. juli 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg synes selv at jeg spiser sunt og bra for tiden, og at jeg har funnet en balanse i kostholdet mitt. Noen lurer på om jeg spiser lavkarbokosthold, og til det vil jeg svare både ja og nei. Jeg spiser omtrent aldri brød eller bakevarer og jeg spiser veldig lite pasta, ris og lignende. Og jeg er ikke redd for å spise fett. Samtidig synes jeg det er helt greit å drikke melk, spise havregryn, knekkebrød, frukt osv. Det som er viktigst for meg er at jeg prøver å holde meg mest mulig unna sukker, at jeg får i meg mat som metter, at jeg får i meg nok grønnsaker og at jeg lager mat fra bunnen av. Dette er mine generelle retningslinjer, som jeg selvfølgelig ikke klarer å holde meg til hele tiden, men det er et slikt kosthold jeg helst vil ha. I dette innlegget viser jeg hvordan mine typiske måltider på en hverdag er. Jeg spiser som regel fem måltider om dagen; frokost, brunsj, lunsj, middag og kvelds + et mellommåltid. I helgene koser jeg meg litt ekstra med litt sukkerholdig mat, brød osv.

Frokost, brunsj og lunsj
 • To kokte egg med majones på.
 • To grove knekkebrød med ett egg og kaviar på.
 • To grove knekkebrød med annet pålegg (ost, skinke, nøttepålegg osv.).
 • En porsjon havregrøt med nøtter og mørk sjokolade.
 • 300-400 gram mager kesam med kakaopulver.
 • En eller to sunne vafler med pålegg uten sukker.
 • Smoothie med avokado, banan og yoghurt.
 • Omelett med ost og grønnsaker.
 • Skyr eller annen yoghurt med høyt proteininnhold og uten sukker.
Mellommåltid
 • En håndfull usaltete nøtter.
 • Jordbærsmoothie.
 • Parmesan.
 • Mørk sjokolade.
 • Et lite glass melk.
 • Frukt.
 • Grønnsaker.
 • Yoghurt.
Middag
 • Som regel noe fra oppskriftene mine, på hverdager spiser vi for det meste middag uten kjøtt.
Kvelds
 • En sunn vaffel med sukkerfritt pålegg.
 • Jordbær med fløte.
 • Ost og spekemat.
 • Ett eller to grove knekkebrød med sunt pålegg.
 • Grønnkålchips.
 • Grønnsaker med dipp.
 • Lompechips.
 • Linsechips.

Foto: Mr. Lemon.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Milla

  Detta inspirerte meg, takk for at du dele sånn med oss ;)

  // Tusen takk for vakre ord Caroline <3

  6. juli 2016 at 7:13 pm Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Masse herlig og sunn mat! Man kan virkelig kose seg og nye sunn mat :)

  7. juli 2016 at 1:41 pm Reply
  • Caroline

   Absolutt!

   7. juli 2016 at 2:46 pm Reply
 • Madelen

  Ikke alt dette på en gang, vel?

  16. juli 2016 at 1:03 am Reply
 • Madelen

  Nei, forresten. Jeg skjønte hva du mente nå ;)

  16. juli 2016 at 1:04 am Reply
  • Caroline

   ;)

   16. juli 2016 at 10:03 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.