Litt info

19. juli 2016
  • Jeg har oppdaget en feil i kontaktskjemaet mitt, og alt som har blitt sendt til meg via det har ikke kommet frem til meg! Skikkelig trasig egentlig, håper ikke mange har sendt noe der! Om noen vil sende meg noe kan dere bruke mailadressen min; post@carolinesverden.com.
  • Det er noen av dere som har spurt om jeg har mine Snapchat-stories fra dagene jeg har hatt SnapKollektivet. Jeg må dessverre skuffe dere der. Det er et evig langt prosjekt å lagre videoene, så det blir jeg ikke å gjøre. Det som skjer på Snapchat blir på Snapchat (og forsvinner etter 24 timer). Når det er sagt vil jeg si at dere som har fulgt meg på SnapKollektivet, og gitt meg tilbakemeldinger, er helt utrolig flotte. Blir rørt, jeg! Og når det er så mange fine folk som skriver til meg så forsvinner negative kommentarer ganske fort fra bevisstheten.
  • Jeg er nå en av bloggerne som stiller seg bak Sunn Fornuft Plakaten. Jeg har skrevet om den tidligere, se her om dere vil. Også kan du se alle bloggerne som stiller seg bak plakaten ved å trykke her.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.