Fotoutfordring

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har koket i sammen en fotoutfordring til meg selv og alle dere andre som vil henge dere på. Jeg tenker poenget vil være å komme seg igjennom hele listen innen 1. september, eller i alle fall så mange som man klarer. Jeg blir veldig glad om dere legger med en kommentar om dere er med, så jeg kan følge med på bloggene deres eller andre steder dere poster bilder. Dette kommer til å bli spennende, jeg kjenner jeg trenger inspirasjon. De forskjellige punktene kan tolkes akkurat som man ønsker, og kan tas i den rekkefølgen man ønsker. En idé er også å lage bildeserier.

 1. Selvportrett.
 2. Morgen.
 3. Bevegelse.
 4. Ufokusert.
 5. Svart og hvitt.
 6. Lite lys.
 7. Åpent.
 8. Hverdagsliv.
 9. Støy.
 10. Kjærlighet.
 11. Sårbarhet.
 12. Farger.
 13. Glede.
 14. Kontrast.
 15. Hobby.

Foto: Frederic Köberl.

13 kommentarer om “Fotoutfordring

 1. Tilbaketråkk: SELVPORTRETT

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.