Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Egentid

17. juli 2016

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere! Det er noen dager siden jeg har blogget sist nå, tiden flyr så fort. Jeg sitter og drikker grønn jordbær-te og skriver dette, samtidig som Jørgen ser fotballkamp. Jeg synes det er viktig at vi skal få ha våre separate interesser, selvom vi er gift. Når han ser fotball sitter jeg som regel og ser på noe annet på datamaskinen, eller ligger på gjesterommet og leser bøker. Av og til ser jeg en kamp sammen med han også. Og roper ut noen gloser når det skjer noe spennende. Haha. Egentid er utrolig viktig, spesielt når man er i et fast forhold. Jeg synes også det er viktig at man kan støtte opp om hverandres interesser, i alle fall av og til.

I morgen skal jeg ha Snapchat-kontoen til SnapKollektivet igjen, så følg gjerne med om dere vil. Jeg har fri i morgen, eller nesten i alle fall, og tenkte å ta meg en tur til sentrum for litt egentid. Å gå på kafé alene for eksempel, det er noe av det beste jeg vet. Og det virker som en halv evighet siden jeg gjorde det sist. Jeg elsker mitt eget selskap. Og jeg tenkte også å se om jeg får fanget en Pokémon, eller ti (om serverproblemene holder seg unna). Jeg har blitt helt hekta på Pokémon Go, som det virker som halve resten av Norge også har blitt. I går begynte jeg til og med å se Pokémon (TV-serien) igjen. Det er faktisk ganske gøy! Du kan se den her. Har du blitt hekta også?

Forresten så ble hjerte mitt litt ødelagt når jeg leste at fine Thea har gått bort. Hun var og er et stort forbilde for meg, og håper virkelig at alle kvinner kan ta det hun kjempet for til ettertanke. Ta celleprøver av livmorhalsen! Det kan redde livet ditt.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • neverendingcircles

  Jeg kjenner jeg blir litt nysgjerrig på «Pokemon Go», haha.. Prøvde å få kjæresten til å laste det ned, men da var det litt serverproblemer, så fikk ikke helt testa det ut.

  Høres ut som en fin plan du har for morgendagen :)

  17. juli 2016 at 5:55 pm Reply
  • Caroline

   Ja, er en del serverproblemer nå i starten. Spesielt om kvelden da, USA er mest aktiv.

   18. juli 2016 at 3:44 pm Reply
 • Elena

  Egentid er utrolig viktig! :-)

  20. juli 2016 at 8:14 am Reply
  • Caroline

   Enig :)

   20. juli 2016 at 2:21 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.