Avokado-smoothie

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har en tilståelse å komme med… Jeg liker ikke avokado! Jeg har aldri likt det, og på tross av at jeg spiser det relativt ofte så klarer jeg bare ikke å like smaken. Det synes jeg er fryktelig synd, for avokado er noe av det sunneste som finnes! Løsningen min er derfor å kamuflere smaken av avokado på forskjellige måter, og denne smoothien er et eksempel på det. Den smaker ikke noe avokado, den er faktisk ganske så søt. Du kan enten ta hele smoothien som et måltid, eller dele den opp. Den er veldig mektig.

Du trenger dette til to mellomstore glass (216 kalorier per glass):

  • 1 stk moden avokado
  • 1 stk moden banan
  • 1 stk beger yoghurt (jeg brukte Double 0 % Fersken og pasjonsfrukt, Yoplait)
  • 2 dl (eller etter eget ønske) melk (jeg bruker mandelmelk uten søtning eller denne rismelken)
 Slik gjør du:
  1. Blend alt sammen.
  2. Nyt!

[su_box title=»Innhold per 100 gram:»]75 kcal, 2 gram proteiner, 5 gram karbohydrater, 5 gram fett.[/su_box]

 

4 kommentarer om “Avokado-smoothie

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.