[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg fikk visst behov for å skrive litt her nå, i fortvilelse for å være ærlig. Nå er jeg er så dårlig at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal klare å dra på ferie i morgen. Snille dere, kryss fingrene og send meg noen gode tanker. Og… Jeg hadde blitt så glad om dere vil legge igjen en kommentar om noen fine ting dere har oppdaget i det siste. En låt, et album, en film, en TV-serie, en bok, et magasin, et sted, en nettside, en blogg, en Snapchat-konto. Alt mulig, egentlig. Det hadde varmet hjertet mitt. Jeg kan anbefale TV-serien «Stranger Things» som ligger på Netflix! Den var ikke så bra som alle skulle ha det til, etter min smak, men den får terningkast fem av meg. Forresten, ikke se den hvis du er lettskremt, ikke liker skrekk eller ikke liker science fiction. Serien var egentlig hakket for mørk og skummel for min del.

 

14 kommentarer om “

  1. Sende masse gode tanker te deg, håpe du klare å komma deg på ferie ? Legge ved ti fine låter te deg: 1. Ólafur Arnalds – Near Light 2. Ray LaMontagne – A Falling Through <3

  2. Håper du føler deg bedre i dag, Caroline! Husk på at ferien er til for at du skal koble av og finne litt roen, så det er veldig lov til å prioritere deg selv og ikke ha så veldig mange andre planer enn å bare være et sted (selv om det kan være ganske kjipt når man har så mye man har lyst til å gjøre, veldig klar over det!).

    Her er en sang som gjør meg glad og får meg til å puste litt lettere når ting er tungt: Someday soon – KT Tunstall

  3. Sender massevis gode tanker i håp om at du får til å dra på ferie. Så må du høre på L.E.J – Sommer 2015, knall bra sang av noen fantastiske jenter fra Frankrike, bare å søke opp på Spotify.

    Klem

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.