Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Why so serious?

11. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]M[/su_dropcap]in favorittblogger gjennom alle tider, Siri, skrev dette innlegget i går. Jeg tok det rett til mitt hjerte, og det var som et eureka for meg når det kommer til blogging! Altså, den dama er så utrolig befriende. Hun er flink til å skrive, herlig uhøytidelig og uendelig morsom. Dessuten er hun smart, veldig smart. Uansett fikk hun meg til å tenke over min egen blogg. Hvorfor er jeg så opptatt av SEO, statistikk og at alt skal se så rent og ordentlig ut? Siri vet ikke hvor mange som leser bloggen hennes, med vilje. Det høres deilig ut. Jeg har slettet telleren min til Blogglisten.no nå, og jeg skal skjule leserstatistikken min slik at jeg ikke ser den mer.

Det er faktisk ti tusen ganger finere å ha lojale lesere som kommenterer og engasjerer seg, enn høye lesertall. At dere legger igjen kommentarer betyr utrolig mye for meg, så tusen hjertelig takk! Og som Siri sier så er bloggen en plass som bare er min. Her kan jeg gjøre hva jeg vil (så lenge det ikke er ulovlig, så klart). Et innlegg kan bestå av ett ord, og det kan bestå av 1000 ord. Det er det jeg som bestemmer. Om folk ikke liker det, hva så? Jeg kan aldri noen gang tilfredsstille alle uansett. Og alt trenger ikke være perfekt. Derfor puttet jeg inn et mobilbilde fra Snapchat i dette innlegget. Et bilde som er tatt og puttet inn på maks 3 minutter. And I do not care. I like it. Jeg er egentlig innmari lei av at alt i sosiale medier skal passe inn en eller annen bestemt form.

Forresten synes jeg det er veldig morsomt å lage TV-serier ut av emojies for tiden. Klarer du å gjette disse?

:)

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

17 Comments

 • overtenking

  Helt enig med deg! Blogging er mye mer gøy når man ikke fokuserer på lesertall og hva som gir mest klikk og heller skriver om det man faktisk liker og interesserer seg for :)

  11. juni 2016 at 12:31 pm Reply
  • Caroline

   :)

   11. juni 2016 at 5:42 pm Reply
 • Susanne

  Gøy quiz! Jeg gjetter:
  1 – Game of Thrones
  3 – Keeping up with the Kardashians
  4 – Breaking Bad
  5 – Six feet under
  8 – Greys anathomy
  10 – Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

  11. juni 2016 at 7:18 pm Reply
  • Caroline

   1, 4, 5 og 8 er riktig :D

   11. juni 2016 at 9:10 pm Reply
 • Marthe

  Fin tanke, helt enig i at det er dei faste som gjer det kjekt med blogg/instagram.
  Artig test! har ikkje sett så mange av desse seriane men truuur kanskje at 1. har ikkje sett game of thrones og anar ikkje kva det handlar om, men ser for meg at det handlar om dette? 2. the walking dead (er vel ein serie som heiter det?), 3. sex and the city 5. six feet under?, 6. modern family, 8. grey’s anatomy, 9. sherlock holmes, 10. doctor who?.
  hmm, ja var det eg kunne komme på. Har berre sett nr. 6 og 8 og første sesong av 10 (viss dei var rett da).

  11. juni 2016 at 8:12 pm Reply
  • Caroline

   Du har rett i 1, 2, 5, 6, 8, 9 og 10 :D

   11. juni 2016 at 9:11 pm Reply
 • Milla

  Amen to that!

  11. juni 2016 at 8:36 pm Reply
 • Maria

  jævla enig berre..

  12. juni 2016 at 12:46 am Reply
  • Caroline

   ;)

   12. juni 2016 at 10:03 am Reply
 • Milla

  // Åh. Tusen takk. Så gøy å hørra at det ikje bare e eg som elske det prosjektet :D <3

  12. juni 2016 at 10:27 am Reply
 • Renate

  Åå, jeg liker det <3 Siri har en kjempebra blogg, og jeg synes din er kjempebra også! Jeg tenker kanskje litt vel mye på antall følgere, men må være flinkere til å ikke bry meg.

  13. juni 2016 at 10:37 am Reply
  • Caroline

   Det er deilig når man ikke bryr seg :)

   13. juni 2016 at 11:00 am Reply
 • Anne-Helene

  Er nok mye sant i det du skriver, at det kan bli for seriøst, for kalkulert.
  Det handler vel uansett om hva man vil med bloggen? Skal den være en inntektskilde? Eller mest et offentlig skrivested for en sjøl og de som skulle ønske å droppe innom? Hva en vil med bloggen henger styrer jo hvordan en bruker den.

  Å legge bort strategier og slutte å sjekke statistikken er nettopp det som kan gi mer frihet og gjøre blogging gøy, synes jeg.

  Lykke til videre! Og god sommer til deg!

  13. juni 2016 at 11:02 am Reply
  • Caroline

   Veldig sant. Og jeg har ikke den som inntektskilde, so why bother? :)

   13. juni 2016 at 11:10 am Reply
   • Anne-Helene

    Det er sjølve kjernen! Hva skal bloggen bety i ? :)

    13. juni 2016 at 11:12 am Reply
    • Caroline

     Ja. For min del vil jeg at det skal være en glede for meg å blogge.

     13. juni 2016 at 11:14 am Reply
 • Anne-Helene

  «i livet» skulle det stå..

  13. juni 2016 at 11:13 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.