Tog

24. juni 2016

I dag har jeg tatt toget fra Bergen til Oslo. Det er en tur på ca. 7 timer, men det føltes som tiden gikk fort. Jeg hørte en hel lydbok blant annet. I Oslo spiste vi burger, sjekket VG Lista konserten og sjekket inn på hotell i Holmenkollen. Her her vi ligget i boblebad, og nå er jeg så sliten av jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre med meg. Men også så takknemlig.

Foto: Ales Krivec.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • victoria

  Kos deg her i Oslo! :)

  24. juni 2016 at 9:34 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :)

   25. juni 2016 at 8:51 am Reply
 • tankemonolog

  Ååå, det bildet var så nydelig <3 Kos deg ellers i Oslo, håper du har det supert =D

  25. juni 2016 at 5:51 pm Reply
  • Caroline

   :)

   26. juni 2016 at 9:16 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.