Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

TGIF

10. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]T[/su_dropcap]hank God It’s Friday! Den siste tiden har vært krevende, og nå vil jeg bare ha en rolig helg med god mat og morsomme TV-serier. Jeg vil sove, lese, sole meg og sove litt mer. Jeg tror fredagskvelden må være ukens høydepunkt. Du har hele helgen foran deg! Så nå oppfordrer jeg deg til å ta det litt med ro og. For det fortjener du. Jeg er sliten av å være sliten, om det i det hele tatt går an? Og nå er jeg snart ferdig med å se Modern Family også. Har dere noen morsomme TV-serier å anbefale?

Foto: Erol Ahmed.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Renate

  Jeg skulle ønske jeg hadde hele helga foran meg, men det har jeg dessverre ikke. I morra begynner jeg i sommerjobben, uæh! Gruer meg, kjenner jeg. Men god helg, du får kose deg masse i helga <3 <3
  Hm, serier å anbefale? Er dårlig med serier, gitt. De jeg anbefaler, har folk flest sett. Som Friends og New Girl. Men liker godt The Mentalist (digger hovedpersonen!) og American Horror Story.

  10. juni 2016 at 5:14 pm Reply
  • Caroline

   Masse lykke til i jobben!

   10. juni 2016 at 6:31 pm Reply
 • overtenking

  God helg, Caroline! Jeg anbefaler å se Broad City og Fresh off the boat, hvis du ikke har sett de! :)

  10. juni 2016 at 5:47 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for tips!

   10. juni 2016 at 6:31 pm Reply
 • Elena

  Er det sesong 7 av Modern Family du ser? Hvor da? Jeg vil se! :-)

  10. juni 2016 at 6:02 pm Reply
  • Caroline

   Jeg ser det som ligger på Netflix nå, men vet den nyeste sesongen ligger på TV2 Sumo!

   10. juni 2016 at 6:31 pm Reply
 • Milla

  Begynte på ein serie i dag, som hette Preacher. Den va faktisk litt morro. Glede meg te å se mær av den. Bloodline e bra. Den e på Netflix. Sesong to har nettopp komt. Også anbefale eg The Americans selvfølgelig. Men nå va det morsomme serier du ba om da. Hehe. Boston Legal e gøy! Og morsom ;)

  God helg vakre du <3

  11. juni 2016 at 8:39 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for fine tips!

   11. juni 2016 at 9:09 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.