Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Sysler

5. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]ørdager er alltid litt vanskelig for meg. Spesielt om jeg ikke har noe planlagt. Det blir ofte til at jeg bare vandrer hvileløst rundt fra sted til sted, uten mål og mening. Jeg vil lese, men klarer ikke konsentrere meg. Vil lage noe god mat, men klarer aldri å bestemme meg for hva. Vil finne på noe gøy, men det blir for vanskelig å velge. Derfor blir det oftest til at man ikke gjør noe spesielt. Og det skal egentlig være en bra ting, det med å slappe av, men jeg har ikke helt lært meg hvordan man gjør det.

I går klarte jeg å ligge ca. 15 minutter i solen, og jeg har nå bestemt meg for at jeg ikke orker å bruke energi på å prøve å bli litt brunere. Skyggen er mye mer tiltrekkende for min del. Jeg har kommet over halvveis i «Min kamp 1» av Knausgård nå. Det forundrer meg hvordan jeg blir sugd inn i hans univers på denne måten. Hvordan jeg blir fascinert, provosert og også kan kjenne meg igjen i enkelte ting. Jeg hadde faktisk ikke trodd at det skulle bli så interessant å lese om noens andre liv på denne måten. Så detaljorientert og beskrivende. Så lite som skjer, men likevel så mye handling.

Jeg har endelig ryddet i lenkene mine. Det må være en halv evighet siden jeg gjorde det sist, for det var mange av lenkene som lå der som ikke fantes lenger. Men nå ligger alle mine favoritter der, som perler på en snor. Jeg anbefaler alle å ta en titt, det er virkelig et skattekammer. Samtidig oppfordrer jeg alle som har en nettside eller en blogg om å lenke til de sidene dere mener fortjener det. Fordi det er en fin ting å gjøre.

I dag skal jeg bade i havet for første gang i år. Det har jeg drømt om i mange uker. Mange måneder. Havet har en helt spesielt dragning på meg. Helst vil jeg være under vann, der finner jeg en ro jeg ikke finner noen annen plass. Jeg elsker å ligge helt stille, under vann, og se på livet der nede. En av mine drømmer er å ta drykkesertifikat.

Foto: Jeremy Bishop.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

18 Comments

 • Milla

  Kjenne meg veldig igjen i detta :) Åh. Dykkersertifikat. Sko ønska eg hadde turt å dykka. Eller bare holda hodet onna vann. Men det går ikje. Eg klare aldri å gå lengre ut enn te halsen. Har litt vannskrekk hehe.

  5. juni 2016 at 11:06 am Reply
  • Caroline

   Jeg kjenner veldig mange som føler det som du gjør. Og det er ikke så rart. Havet er stort og skummelt på mange måter.

   5. juni 2016 at 2:45 pm Reply
 • Milla

  Og tusen takk for kommentar og for at du linka te bloggen min <3 Kanskje eg og bør laga ein sånn side?

  5. juni 2016 at 11:08 am Reply
  • Caroline

   Ja :D

   5. juni 2016 at 2:45 pm Reply
 • Susanne

  Sånn har jeg det nesten hver helg og! Så mye jeg vil gjøre at jeg ikke klarer å velge og aldri kommer igang med noe.. Burde kanskje begynne å lage liste på fredagene ;)

  5. juni 2016 at 11:22 am Reply
  • Caroline

   Ja, tror det er best for meg å ha planer faktisk. Så kan man heller kansellere dem om man vil ;)

   5. juni 2016 at 2:44 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Jeg elsker å bruke lørdagen til trening, rydding og deretter plante meg i sofaen med hjemmelaget burger og smågodt etterpå! En perfekt lørdag for min del. Kos deg med badingen!

  5. juni 2016 at 12:20 pm Reply
  • Caroline

   Badingen var så digg! Søndag er ofte ryddedag her, haha. Hjemmelaget burger, ass <3

   5. juni 2016 at 2:44 pm Reply
 • itadakimat

  Eg hugsar den følelsen av å lese Knausgård, eg synst dei bøkene er veldig inspirerande på ein rar måte!

  5. juni 2016 at 1:46 pm Reply
  • Caroline

   Ja! Aner ikke hvordan jeg skal forklare det.

   5. juni 2016 at 2:43 pm Reply
 • Lena

  Kjenner meg så godt igjen i dette… Har det som regel sånn på søndager.

  Tusen takk for at jeg fikk æren av å være på lenkesiden din. :D Må nok legge til noen lenker på bloggen min jeg også. Skal helt klart linke tilbake for du er en av favorittbloggerne mine. :)

  Jeg er ikke så glad i å bade i havet… Er så redd alt som er der nede. D: Liker meg best i bassenget jeg… Eller på en flytemadrass så jeg føler meg litt mer sikker, hehe! Kos deg masse på bading!

  5. juni 2016 at 3:44 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for det <3 Basseng er også innmari deilig da!

   5. juni 2016 at 4:38 pm Reply
 • overtenking

  Knausgård ass <3 Jeg skjønner fortsatt ikke helt hvordan han klarer å gjøre et ganske vanlig liv så interessant. Jeg føler nesten at jeg må spare Min Kamp-bøkene og bare lese én i året sånn at det er lenge til de tar slutt. Så langt har jeg bare lest de to første, men gleder meg til å lese mer.

  Så koselig at du linker til meg! Ble veldig glad for å se meg selv på en liste sammen med så mange andre fine bloggere :)

  5. juni 2016 at 5:39 pm Reply
  • Caroline

   Jeg føler trangen til å spare på dem, jeg og.

   5. juni 2016 at 7:52 pm Reply
 • Elena

  Jeg har funnet ut at høsten og vinteren er mine favorittårstider. Det er da jeg kan ta på meg flere lag med klær, og skjule kroppen min. Trist, men sant. Jeg synes det er slitsomt når det blir varmere og man må ha på seg mindre klær. Og jeg må vise den bleke kroppen min. Jeg hater å sole meg! Helt forferdelig. Hehe :) Men men, det får holde med 10-15 min om dagen.

  Enig, Knausgård sitt univers er fascinerende! Elsk.

  5. juni 2016 at 7:25 pm Reply
  • Caroline

   Hurra for den bleike gjengen!

   5. juni 2016 at 7:52 pm Reply
 • victoria

  Lørdager, de er best, men så veit man aldri hva man skal gjøre på lørdager, i hvert fall jeg, haha! 15min i solen, kreds! Jeg klarer såvidt 15 min, jeg må gjøre noe, jeg blir så rastløs! Brun er ikke så himla bra heller, har sett mange gamle rosiner, og det er ikke pent.

  5. juni 2016 at 8:58 pm Reply
  • Caroline

   Jeg blir ikke så rastløs tror jeg, bare veldig varm. Hahaha.

   6. juni 2016 at 8:35 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.