Status

27. juni 2016
 • Det er ikke så mye mer å si for tiden enn at jeg er sliten. Fikk svar på nye blodprøver i dag, og det var faktisk de verste resultatene for stoffskiftet mitt noen sinne. Jeg er heldigvis henvist til spesialist, men må vente til september. Til da er det vel å bare å øke medisindosene igjen og håpe på det beste. Noen ganger er jeg så sliten at tårene bare begynner å renne, og jeg klarer nesten ikke løfte hendene. Det er rart. Men jeg er positiv, det skal nok bli bedre snart. Heldigvis har jeg også noen gode dager, og jeg klarer å jobbe litt, så det er jeg veldig takknemlig for.
 • Matlysten min er ikke like ille som før, men er langt fra der den var. Jeg har bestemt meg for at jeg skal tvinge meg til å lage skikkelig mat fremover. Denne uken blir det linsesuppe og chili sin carne, vi lager for to dager på rad. Om du vil se hvordan man lager linsesuppen tror jeg at jeg skal snappe om det på onsdag, da jeg skal ha SnapKollektivets snapchatkonto.
 • Apropos SnapKollektivet… Det tar jo helt av! Nå er det også flere medier som vil intervjue oss. Kjenner jeg blir rimelig nervøs for når jeg skal ha kontoen. Dere må backe meg opp!
 • Vi hadde en skikkelig fin helg i Oslo, tenker det kommer noen bilder etterhvert. Selvom jeg var så utrolig sliten, så var det så verdt det.
 • Jeg leser/hører på boken «En liste for livet» av Lori Nelson Spielman. Har kommet litt over halvveis, og jeg synes den er helt OK. Det var i alle fall deilig å høre på den på toget fra Oslo til Bergen. Tenker å lage et innlegg etterhvert om bøkene jeg har lest i det siste.

Foto: Katie Smith.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Kristine

  Skikkelig sliten jeg òg for tida, men man nå nesten bare ta hensyn og gjøre det beste ut av det. Godt at du vet hva det er i det minste! Håper det kommer seg veldig snart!
  Gleder meg til å følge med på onsdag – dere er flinke på snap altså! :)

  27. juni 2016 at 6:06 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen hjertelig takk. Anbefaler deg å sjekke stoffskiftet. Håper du får energi snart <3

   27. juni 2016 at 6:15 pm Reply
 • Paula Iden

  Hallo! Så spennende å følge med på snapkollektivet. Håper du blir bedre snart.

  27. juni 2016 at 6:53 pm Reply
  • Caroline

   Så bra! Tusen takk!

   27. juni 2016 at 7:23 pm Reply
 • Carina Behrens

  Så trist å høre at stoffskiftet er blitt verre :( Får håpe du får snike i køen på noe vis, eller at sommeren gir deg litt ekstra energi innen du kommer til spesialisten! Har bestemt meg for å dra til legen for å sjekke om det kan være noe lignende jeg sliter med, men som dronningen av utsettelser så har jeg ikke rota meg til det enda.

  Jeg gleeeder meg til det er din snapdag <3

  27. juni 2016 at 8:21 pm Reply
  • Caroline

   Sikkert lurt å sjekke! Håper du finner ut av det! <3

   27. juni 2016 at 8:28 pm Reply
 • victoria

  Lykke til OG god bedring med stoffskiftet! <3 Du er sterk, det vet jeg bare, så det så.

  27. juni 2016 at 9:53 pm Reply
  • Caroline

   Takk snille du!

   28. juni 2016 at 7:38 am Reply
 • overtenking

  Huff, håper du blir bedre snart! Må være utrolig slitsomt å ha det sånn.

  27. juni 2016 at 11:08 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   28. juni 2016 at 7:38 am Reply
 • Martha

  Jeg liker så godt disse innleggene dine! De er fine. God bedring;)

  1. juli 2016 at 2:10 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   1. juli 2016 at 2:28 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.