Status

18. juni 2016
 • Jeg har klart å gå ned nesten 30 cm på kroppen siden mai. Nesten 10 cm på midjen.
 • SnapKollektivet har nå over 200 likes på Facebook og over 300 følgere på Snapchat. Traileren vår er sett over 4000 ganger. Jeg digger det!
 • Nå spiser jeg og min kjære egg, bacon og rundstykker til frokost hver helg. Med setersmør.
 • Denne helgen skal vi vaske ned hele leiligheten. Bare fordi det må gjøres.
 • Om solen titter frem skal jeg legge meg ut og høre ferdig «Et helt halv år» av Jojo Moyes på lydbok. Jeg har snart kommet halvveis nå, og jeg kan ikke si at den har tatt meg ennå. Faktisk har jeg hatt en del fordommer knyttet til den, så skal bli spennende å se om de stemmer.
 • Bokhandelen jeg arbeider i har fått helt nye lokaler. Gleder meg til å se dem neste uke.
 • Neste helg skal jeg og Jørgen til Oslo for å se to gode venner gifte seg. Det blir tog både til og fra Oslo, jeg har aldri tatt Bergensbanen på dagtid før! Har hørt det er veldig fint, så gleder meg masse. Vi skal også ha en natt på Scandic Holmenkollen hotell, mitt favoritthotell i Oslo. De har verdens beste frokost!
 • Det har kommet et nytt konditori i Bergen, Sweet Rain. Det skal sjekkes ut så snart jeg får mulighet.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

9 Comments

 • Milla

  Applaus for deg søta! Og applaus for Snapkollektivet :D

  // Haha, nei. Eg klare ikje serier der det aldri ordne seg. Føle alt går te helvete kvar gong eg ser det, haha. Eg ska kanskje ta meg sjøl sammen og gi Skam ein sjanse ;)

  18. juni 2016 at 12:59 pm Reply
 • Synne

  Takk for konditoritips, dit skal jeg ta med samboeren for en søt sommerdate :D

  OVer til noe annet: Jeg oppdaget nettopp at jeg nærmest har sluttet å lese bloggen din. Det kommer nok av at jeg nå hovedsakelig leser blogger fra mobilen, og der forsvinner alle listene dine, og da forsvinner jo mye av det jeg ønsker å lese. Alt som er skrevet med punkter får jeg bare se i cirka et halvt sekund, og så forsvinner det. Samme hvor mye jeg prøver å oppdatere eller å fryse innlastingen :/ Er det noe du greier å fikse, eller er det kanskje noe jeg er alene om å oppleve?

  18. juni 2016 at 6:41 pm Reply
  • Caroline

   Så rart! Det er ikke noe problem på noen av våre telefoner her hjemme. Leser du direkte på http://www.carolinesverden.com?

   18. juni 2016 at 7:52 pm Reply
   • Synneopsis

    Ja, og det har vært sånn for meg en stund. Tenkte å si i fra, men har glemt det av. Jeg leser fra en Nokia Lumia 925, med Windows og derfor Internet Explorer :/

    18. juni 2016 at 8:13 pm Reply
    • Caroline

     Jeg aner dessverre ikke hva jeg kan gjøre med det :/ Men du kan prøve å lese gjennom Bloglovin eller lese på data.

     18. juni 2016 at 9:23 pm Reply
     • Synne

      Ja, det får bli sånn :) Takk uansett for at du prøvde å finne ut av det, da er det vel bare mobilen/nettleseren min det er noe rart med.

      18. juni 2016 at 9:38 pm
     • Caroline

      Håper det vil ordne seg!

      19. juni 2016 at 10:31 am
 • Marte

  Vi sees i bryllupet, og det ser jeg fram til!:)

  19. juni 2016 at 2:54 pm Reply
  • Caroline

   Ja, sees! :) Blir nok et supert bryllup!

   19. juni 2016 at 6:54 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.