Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

La oss snakke litt!

30. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har veldig mange prosjekter og tanker osv. Hele tiden. Og noen ganger har jeg bare lyst å drøfte alle tankene mine med noen! Så jeg tenkte, hvorfor ikke bare drøfte med dere? Dere er geniale folk. Jeg bare lister opp noen tanker og ideer jeg har, også må dere bare rope ut deres tanker. Det setter jeg pris på!

 1. Jeg har lyst å lage en videoblogg snart, kanskje med mine favoritter eller noe lignende. Hadde vært gøy om dere har noen ønsker om hva jeg skal lage video om. Eller noen spørsmål dere vil jeg skal svare på? Bør jeg gjøre noe fast? Eller kanskje jeg bare bør holde meg unna? Ha ha.
 2. Jeg har også lyst å sette i gang med å aktivt ta flere bilder. Jeg elsker å fotografere, men er alt for dårlig til å faktisk ta bilder. Hadde det vært gøy med en slags foto-challence? Og ville dere vært med på det? F. eks «ta et bilde av noe som betyr mye for deg hver dag i to uker» eller «time for time».
 3. Husker dere musikkprosjektet mitt, som jeg har kjørt noen ganger her på bloggen? Vel, jeg har så lyst å starte det opp igjen! Kort fortalt er musikkprosjektet er et prosjekt der forskjellige bloggere skriver om diverse artister de får utdelt. Type fun facts osv. Hver uke får hver blogger en ny artist som skal anmeldes og sjekkes ut, og de beste låtene fra artisten legges i en felles liste på Spotify. Gi meg et pip om du kunne tenkt deg å være med på noe sånt!
 4. Back in the days hadde jeg også noen runder der jeg anmeldte andres blogger. Dere kan se eksempler her. Er dette noe som hadde vært gøy også i dag?
 5. Er det noen som er interessert i at jeg legger ut noen av mine My Stories fra når jeg har hatt Snapchat-kontoen til SnapKollektivet her på bloggen?

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Elena

  Ta gjerne en foto-challenge! :D

  1. juli 2016 at 7:40 am Reply
 • Ida S

  Dere burde laste ned alle snappene og legge de ut som video på YouTube, slik som Makeupmalin, da får folk enda en kanal å følge dere på :)

  1. juli 2016 at 7:45 am Reply
 • Carina Behrens

  Ja til både videoblogg og fotochallenge (fant en her som så fin ut: http://jackiegoudy.com/its-happening-30-day-photo-challenge). Synes dog ikke du skal binde deg til noe fast videogreie før du har testet det ut – viktig å ikke binde seg til for mye :)

  1. juli 2016 at 12:12 pm Reply
 • Martha

  Fotochallenge og videoblogg! Også enig med Ida er, om å legge ut snappene fra SnapKollektivet på youtube. Da får man med seg alt om man ikke kan sjekke snapchat jevnlig.

  1. juli 2016 at 2:18 pm Reply
  • Caroline

   Det er ikke alle jentene som ønsker at deres videoer skal på YouTube, men kommer kanskje til å legge ut en del av mine egne :)

   1. juli 2016 at 2:29 pm Reply
 • Kristine

  Siden jeg nettopp har tørket støvet av kameraet mitt er en fotochallenge interessant.
  Siden jeg bare fikk med meg halve første dagen din på SnapKollektivet så er jeg veldig for å legge ut noen av videoene derfra.

  1. juli 2016 at 9:40 pm Reply
  • Caroline

   Takk for tilbakemelding! :)

   1. juli 2016 at 9:48 pm Reply
 • nocturnalmistakes

  Jeg blir gjerne med på en fotoutfordring! Synes du har listet opp (ned?) mange gode tanker jeg, så sender alltids en tommel opp mot videoblogg, men det er jo et litt større prosjekt å begi seg ut på. Men jeg ser gjerne på hvis du prøver deg frem :D Lykke til med videre prosjekter!

  2. juli 2016 at 9:30 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.