Knock Knock

17. juni 2016

[su_dropcap style=”simple”]T[/su_dropcap]iden har blitt en fiende. Den bare løper fra meg, og jeg har ingen sjanse til å holde tritt. Jeg føler jeg var 18 år i går, men jeg er 27 nå, og sliter med tanker om hvor lite jeg har oppnådd. Jeg vet at tankene lyver, jeg vet jeg har klart langt mer enn mange andre på min alder på enkelte områder, men noen ganger tar tankene overhånd. Og jeg er så sliten. Det er så mye spennende som skjer, men jeg står ofte som en tilskuer til mitt eget liv som bare flyr forbi.

Jeg har aldri vært så stresset før som jeg er nå for tiden. Må konstant minne meg selv på å senke skuldrene. Har mye spenningshodepine. Hvordan slapper man av, egentlig? Jeg tror sosiale medier og internett generelt har en god del skyld i stresset. Det er bare så vanskelig å legge det vekk. Jeg må nok bli strengere.

Og jeg har mistet all matlyst. Jeg har ikke lyst på sukker engang. Ikke pizza, ikke burgere, ikke salat, ikke iskrem. Så jeg spiser alt for lite i perioder, og det gjør at jeg får lite energi. Hva gjør man når man ikke har matlyst? Jeg tror alle mister den i perioder.

Tegningen er laget her.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Milla

  Eg har ikje matlyst eg heller, og kan vel ikje huska sist eg hadde det. Tror det har mye med koss ein føle seg å gjør, at ein ikje har matlyst. For føle ein seg bra så klare ein å kjenna på lysten på mat. Tror eg. Eg og tenke mye på ting eg ikje har oppnådd. Bør vel heller fokusera på det me har oppnådd istedenfor. Sjøl om det bare e at i dag så sto eg opp tidlig, eller i dag gikk eg ein tur, eller i dag klarte eg å spisa frokost. Det trenge ikje å vær så store ting ein har oppnådd. Detta seie fysioterapeuten min heila tiå: fokuser heller på det du klare og har klart ila ein dag istedenfor det du ikje klarte. Og husk å gi deg sjøl ros for små ting i hverdagen. Så detta tenke eg veldig mye på for tiå, og tenkte det va ein fin ting å dela med deg i dag <3

  // Tusen takk, koste meg masse :D

  17. juni 2016 at 9:52 am Reply
  • Caroline

   Du er god å ha, Milla <3

   17. juni 2016 at 11:50 am Reply
 • overtenking

  Jeg kjenner meg veldig godt igjen i dette. Det er nok lett å tenke sånn nettopp på grunn av alt det vi ser gjennom sosiale medier. Jeg pleier å prøve å minne meg selv på dette: “Stop comparing your behind-the-scenes with everyone else’s highlight reel.” Vi tror at “alle andre” gjør det så mye bedre enn oss selv fordi vi ser alle høydepunktene i livene deres på sosiale medier, men sannheten er jo at alle sliter med forskjellige ting og at de aller færreste har det enkelt. Dessverre er det fort gjort å glemme nettopp det når man selv har det vanskelig eller stresser over alt man skulle ha fått gjort…

  17. juni 2016 at 10:52 am Reply
  • Caroline

   Jeg tror dessverre slike tanker er mer vanlig enn man tror.

   17. juni 2016 at 11:50 am Reply
 • Elena

  Jeg har ikke klart å slappe av i hodet siden 2009! :-P Slitsomt!

  Jaja.

  Ha en fin helg, fine Caroline.

  17. juni 2016 at 6:22 pm Reply
  • Caroline

   Ikke bra! :(

   17. juni 2016 at 7:54 pm Reply
 • Paula Iden

  Det er fælt å konstant føle seg sliten, rart hvordan psyken kan ha så stor innvirkning på ting. Håper du får samlet tankene dine snart.

  17. juni 2016 at 8:07 pm Reply
  • Caroline

   Ja, de er vel menneskelig disse periodene :)

   18. juni 2016 at 10:30 am Reply
 • Kristine

  Kjenner meg også veldig igjen i det du sier, men prøver å fortelle meg selv at man faktisk ikke må “oppnå” ting, og at man i alle fall kan sette seg egne mål, det må ikke være karriere, veltrent kropp, enebolig og to barn om man ikke vil. Ikke at å se det på den måten alltid hjelper, men det er sant. Vi er alle forskjellige, og bør ikke følge samme forhåndsbestemte plan, men finne ut hva som fungerer for oss.

  Jeg kjenner deg bare gjennom bloggen (og fine kommentarer), men er sikker på at du er bra folk, og det er verdt mye.

  Håper matlysten kommer tilbake snart.

  17. juni 2016 at 11:28 pm Reply
  • Caroline

   For en fin kommentar! Tusen takk <3

   18. juni 2016 at 10:31 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.