I dag går vi live!

26. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag går SnapKollektivet live, og jeg er så vanvittig spent! Jeg håper så inderlig at vi klarer å få til visjonen vår om å skape et mer åpent og tolerant samfunn. For å kopiere litt av det som Marie om SnapKollektivet:

Kollektivet består av en gjeng med jenter som ønsker et mer åpent og tolerant samfunn, og vi skal bruke Snapchat-kanalen SnapKollektivet fra og med 26. juni til å snakke om forskjellige temaer som engasjerer oss, ting vi sliter med, ting flere der ute kan kjenne seg igjen i og relatere seg til. Det er en deilig bukett med bra damer som har gått sammen om kanalen, og jeg håper dere vil bli med oss på reisen videre! Vi snapper 2-3 dager hver i måneden, det går på rullering og vi kommer til å ha temaer i tillegg til å dele stort og smått fra hverdagen, både oppturer og nedturer. Konseptet er inspirert av NRK-serien Jeg mot meg og jeg håper det kan bidra til noe positivt i verden. Det har jeg troen på at det kan.

SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook

Spre ordet og husk å følge oss på Snapchat og Facebook.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

5 Comments

 • HunMedSauene

  Gleder meg til å følge med på dere! :)

  26. juni 2016 at 11:35 am Reply
  • Caroline

   Takk!

   26. juni 2016 at 9:15 pm Reply
 • Elena

  Så spennende! Lykke til <3

  26. juni 2016 at 3:33 pm Reply
  • Caroline

   Takk!

   26. juni 2016 at 9:15 pm Reply
 • Hilde

  oi, spennende. Skal følge dere når jeg får fikset ny mobil. Bra engasjement!

  30. juni 2016 at 7:22 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.