I dag går vi live!

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag går SnapKollektivet live, og jeg er så vanvittig spent! Jeg håper så inderlig at vi klarer å få til visjonen vår om å skape et mer åpent og tolerant samfunn. For å kopiere litt av det som Marie om SnapKollektivet:

Kollektivet består av en gjeng med jenter som ønsker et mer åpent og tolerant samfunn, og vi skal bruke Snapchat-kanalen SnapKollektivet fra og med 26. juni til å snakke om forskjellige temaer som engasjerer oss, ting vi sliter med, ting flere der ute kan kjenne seg igjen i og relatere seg til. Det er en deilig bukett med bra damer som har gått sammen om kanalen, og jeg håper dere vil bli med oss på reisen videre! Vi snapper 2-3 dager hver i måneden, det går på rullering og vi kommer til å ha temaer i tillegg til å dele stort og smått fra hverdagen, både oppturer og nedturer. Konseptet er inspirert av NRK-serien Jeg mot meg og jeg håper det kan bidra til noe positivt i verden. Det har jeg troen på at det kan.

SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook

Spre ordet og husk å følge oss på Snapchat og Facebook.

5 kommentarer om “I dag går vi live!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.