Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Hva jeg vil gjøre i juni

1. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]S[/su_dropcap]tartsskuddet for sommeren er offisielt fyrt av, og juni er her! Jeg har fri resten av denne uken og håper veldig på at det skal blir like bra vær som det er meldt. Som jeg har nevnt tidligere vil jeg virkelig utnytte de fine dagene denne sommeren. Man vet aldri om man får mange solskinnsdager, i alle fall ikke om man bor i Bergen, og jeg har vært alt for dårlig å utnytte penværet tidligere. Men i år har vi kjøpt oss en skikkelig god utestol (som man kan legge nesten helt bak), et underlag som er deilig å ligge på, en liten elektrisk grill og en stor parasoll. Så nå er jeg klar! Om jeg har fri så legger jeg meg ut for å lese eller høre på lydbok så fort jeg kan, og vi har allerede grillet en del. Så herlig! Jeg bruker alltid solkrem med faktor 30 fordi jeg blir fort solbrent, og jeg orker ikke ligge alt for lenge i solen om gangen (derfor er parasoll genialt).

I dag regner det her i Bergen, og det er egentlig litt godt. Det er som om trærne og naturen fryder seg over litt regn i blant soldagene. Jeg har lyst å blogge hver dag i juni, så nå skal jeg planlegge innleggene mine fremover. Ellers skal jeg bruke kvelden på å spise den nye grandiosaen, drikke Monster, se på «Jane the Virgin» og «In Treatment» og lese. Jørgen er på jobbtur, så det er kun meg og Mio (katten) her i kveld. Vi skal nok klare oss! Her er en liste over hva jeg har lyst å gjøre i juni:

 • Få litt brunfarger (og alle fregnene som kommer med på kjøpet).
 • Lese ut to bøker og høre ferdig «Min kamp 1» av Knausgård på lydbok.
 • Se en av mine beste venninner gifte seg.
 • Være med på å flytte til et nytt lokale på jobben. Det blir bra!
 • Bade i havet.
 • Ta toget fra Bergen til Oslo, og fra Oslo til Bergen. Med lydbok og musikk på øret.
 • Lage en fin sommerliste på Spotify.
 • Fortelle dere en spennende nyhet!
 • Trene styrke med egenvekt.
 • Ha frokost eller middag med verdens beste Hilde, som har blitt jurist og skal flytte til Trønderlag.
 • Ta bilder i Bergen.
 • Prøve meg på en ny guide til Bergen.
 • Spise masse jordbær når de norske bærene kommer til butikken.
 • Lage smoothie hver dag, om jeg kan.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Therese

  Hurra for juni, og hurra for en finfin liste med mange fine punkt! Jeg har selv klart å snike til meg litt av solen de to siste dagene nå; i går ble jeg solbrent – så i dag startet dagen med å frese ned på apoteket og kjøpe ny solkrem, og en aftersun; haha! Blir så fort brent jeg óg, så faktor 30 her også! :-D

  1. juni 2016 at 12:45 pm Reply
  • Caroline

   Jeg så faktisk et program om solkrem, og 30 er i virkeligheten kun faktor 15 :O

   1. juni 2016 at 12:49 pm Reply
 • Kristine

  Så mye fint! Håper du får en superduper sommer, Caroline! :) Gleder meg til å følge med her!

  1. juni 2016 at 1:41 pm Reply
  • Caroline

   Samme til deg!

   1. juni 2016 at 2:35 pm Reply
 • Paula Iden

  Fin liste! Jeg og skal spise masse norske jordbær når de kommer. Beste som finnes.

  1. juni 2016 at 1:57 pm Reply
  • Caroline

   Oh yes!

   1. juni 2016 at 2:35 pm Reply
 • Renate

  Høres ut som en god plan <3

  1. juni 2016 at 5:59 pm Reply
  • Caroline

   :)

   1. juni 2016 at 9:00 pm Reply
 • Elena

  Håper din juni blir perfekt! :-)

  Jeg skal begynne Min kamp nr. 6. Gruer meg litt. Jeg tror den er på over 1000 sider. Shiiit. Jaja, det blir bra da. Også skal jeg fotografere masse. Jobbe masse. Og så besøke bestemor på Kypros.

  :-)

  1. juni 2016 at 11:58 pm Reply
  • Caroline

   De bøkene er svære!

   2. juni 2016 at 10:44 am Reply
 • RisRosOgKlaging

  Så mye kjekt du har å se frem til, skulle ønske jeg også hadde det! :-)

  2. juni 2016 at 4:59 pm Reply
  • Caroline

   Håper du får en kjempefin måned <3

   2. juni 2016 at 5:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.