Endelig kan jeg fortelle dere!

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å kan jeg endelig fortelle dere om hva jeg har drevet på med de siste månedene. Jeg og ti andre jenter har nemlig laget oss en felles Snapchat-konto som heter SnapKollektivet. Her skal vi dele fra våre hverdager og tanken bak er mer aksept, mer åpenhet og mer toleranse i samfunnet vårt. Vi skal åpne kontoen offisielt den 26. juni, men følg oss gjerne allerede nå og lik siden vår på Facebook og filmen vår! Dette blir et spennende prosjekt! Jeg er så glad for at jeg fikk med meg så mange bra jenter på det. De som er med er:

Å, jeg gleder meg! Tror dette kan bli veldig spennende å være med på!

SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook

Spre ordet!

19 kommentarer om “Endelig kan jeg fortelle dere!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.