Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Blogger jeg har oppdaget i det siste

20. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]R[/su_dropcap]egnet har funnet tilbake til Bergen og naturen roper hurra. Jeg har sovet lenge, laget en stor kopp grønn te og skal slappe av til jeg skal på jobb. Regnværsdager er perfekte til å krype under et pledd og se på Netflix, lese en bok, høre på lydbok eller lese seg opp på bloggene man følger. Jeg har her samlet en knippe med fine bloggere jeg har funnet de siste månedene. Har du noen tips? Legg dem i kommentarfeltet, da vel! Ha en fin mandag! Og forresten, sjekk lenkene mine om du vil se enda flere fine blogger.

Maja Hattvang
Maja Hattvang er født og oppvokst i Oslo. Hun har en bachelorgrad i Estetiske fag fra Universitet i Oslo, og går nå Tekst & skribent-linja på Westerdals. På majahattvang.no kan du lese om alt som er uviktig, men uunnværlig; fine klær, gode bøker, økologisk hudpleie, matopplevelser, kunst, interiør og reiser.

Linnea Myhre
Linnea Myhre er forfatter og ble kjent gjennom bloggen sin, som hun la ned for noen år siden. Nå er hun tilbake med nye blogginnlegg nå og da! Jeg har alltid likt hennes skråblikk på verden, og det er jeg sikkert på at jeg ikke er alene om.

Birgitte Magnussen
Birgitte Magnussen er forfatter, livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 3 år. Hun vil vise deg at det kan være enkelt, morsomt og billig å leve grønnere og renere i en hektisk hverdag. Her får du sunne og praktiske hverdagstips, produktomtaler, enkle oppskrifter på ren mat og hjemmelaget hudpleie.

Anette Kronstad
Anette beskriver seg selv som Vossajenta på 21 som studerer journalistikk ved høgskulen i Volda. Bor for tiden i Bergen og interesserer seg for musikk, mote og sosiale medier. Herlig blogg med fine bilder og mye bra innhold.

Hannah Ellen
En av de få svenske bloggerne jeg følger. Utrolig mange fine bilder og innlegg man kan drømme seg vekk i. Skriver om veganmat, bøker, vintage-stil og feminisme blant annet. Fin!

Camilla Pihl
Camilla er en inspirerende dame. Jeg følger henne også på Snapchat, og det var der jeg fikk øynene opp for bloggen hennes. Mye god mat, fine bilder og generell inspirasjon i hverdagen. Ligner bloggen til Caroline Berg Eriksen, bare uten snakk om barn.

Charlotte Tunes
Charlotte bor i Bergen og har stor lidenskap for interiør, mote, skjønnhet og velvære. Jeg liker måte hun blogger om dette på, det er ikke irriterende som jeg synes andre bloggere som skriver om dette er. Fine bilder, bra tekst og inspirerende!

Drea Karlsen
Jeg fulgte bloggen til Drea for mange år siden, og aner ikke hvorfor jeg sluttet. Men nå skriver hun mye om psykisk helse og utfordringer rundt dette. Det er veldig interessant! Hun skriver selv at hun er mamma til Vilja på 6 år, bor i Trondheim og er fotograf, blogger og journalist.

Grønt på bordet
En super blogg for oss som ønsker å leve et grønnere liv. Her er det mange gode videoer som beskriver godt hvordan man kan bruke for eksempel tofu, og hvordan man kan lage en fullverdig veganmiddag. Tine Katrine, som driver bloggen, er utrolig koselig og flink!

Anja Dahle Øverbye
Dette er en av mine favoritter blant illustratører! Om jeg var flink å tegne, så skulle jeg tegnet akkurat slik som henne. På bloggen hennes ser dere blant annet ferdig arbeid, skisser, inspirasjon og dagboknotater. Hun har også gitt ut egen bok!

Hjertejubel
Denne fine bloggeren skriver en hverdagsblogg som jeg liker svært godt. Hun skriver selv at hun er en dagdrømmer, introvert, fotoentusiast, sykepleier, litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.

Hun med sauene
Dette er virkelig en ny perle som jeg har funnet! Renate er kun 18 år gammel, men skriver likevel helt utrolig bra om mange viktige temaer. Følg henne, det er virkelig verdt det.

Hvorfor det?
En veldig vakker blogg, nesten som å lese en bok. Et lite mesterverk som fortjener mange lesere.

Julia
Julia blogget før, la ned bloggen, men har nå startet igjen. Hun skriver virkelig bra, og man blir umiddelbart sugd inn i hennes verden gjennom tekstene hennes.

Karoline Barstad
Karoline er så utrolig skjønn og skriver en veldig fin hverdagsblogg. Selv skriver hun at hun er en urolig og viljesterk sjel i Trønderland, som aldri klarer sitte stille. Kjærlighet for styrketrening, friluftsliv, hunder, matlaging og film.

Luisa Fernanda del Mar
Luisa er kanskje en av de koseligste jeg vet om! Hennes lidenskaper er skriving, rettferdighet, kjærlighet og vennskap. Og hun elsker også design og estetikk. Hun skal forresten gifte seg i dag, gratulerer Luisa!

Jeg.
Enda en blogg som man egentlig kan lese som en bok. Det er magi både i ord og foto.

Lise Ripnes
Lise har en sånn nydelig og vakker blogg som man bare må elske. Hele oppsettet er originalt og kreativt.

Life of Oslo
Thea skriver om byen hun elsker, om kjærlighet og om livet generelt. Tekstene er skjøre, velskrevne og gripende. Hvem kan ikke elske Oslo etter å lese bloggen hennes?

Sofie Holtedahl
Sofie tar helt fantastiske bilder og vet hvordan hun skal vise dem frem på en utrolig vakker måte. Hun er bare 15 år! En stor inspirasjon for meg, selv om jeg er 12 år eldre enn henne…

Svart vanilje
Enda en helt utrolig vakker blogg. Paula ønsker å dele sin interesse for god og plantebasert mat, en bærekraftig livsstil, litteratur, kunst og reising.

Overtenking
Julie Eilén er 25 år gammel, skriver, leser og tenker altfor mye (i følge henne selv). På bloggen kan du lese selvskrevne skjønnlitterære tekster, tanker om bøkene hun leser og om hverdagen hennes som en introvert litteraturstudent.

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • nocturnalmistakes

  Så fint at det er sommer, for nå har jeg mer enn nok å lese, hoho. Takk for finfine tips!

  20. juni 2016 at 1:44 pm Reply
  • Caroline

   :D

   20. juni 2016 at 2:05 pm Reply
 • overtenking

  Åh, her var det mange fine og gode blogger! Takk for at du linker til meg :)

  20. juni 2016 at 5:22 pm Reply
  • Caroline

   Skulle bare mangle :D

   20. juni 2016 at 8:00 pm Reply
 • Karen Anna

  Her var det masse fint! En del jeg allerede følger, men også noen jeg virkelig må sjekke ut!

  20. juni 2016 at 6:40 pm Reply
  • Caroline

   Så bra!

   20. juni 2016 at 8:01 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.