30062016

30. juni 2016

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å har siste dagen i juni kommet. Å, jeg ville ikke at det skulle gå så fort. Jeg vil ha hele sommeren foran meg! Men, det er jo enda noen måneder med sommer, heldigvis. Og dere, jeg klarte det! Jeg har nå blogget hver eneste dag i juni! Hadde faktisk ikke trodd jeg skulle klare det, og noen dager var det mer utfordrende enn andre, men jeg klarte det! Liker dere at jeg blogger såpass ofte? Jeg tenker at man ikke skal blogge så mye, om man ikke har noe å komme med, så jeg vet ikke om det blir blogging hver eneste dag fremover, men jeg tenker å holde et jevnlig tempo.

I dag har jeg fri, og planen er å slappe av. Jeg har ennå ikke begynt å slappe av, og klokken er allerede 12:21. Det er virkelig vanskelig for meg å slappe av, som om jeg aldri har lært meg å gjøre det. Det er alltid noe som må gjøres, leses, skrives, ryddes osv. Kanskje det går an å slappe av samtidig som jeg gjør noe? Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg lage vafler og kanskje støvsuge. Mest sannsynlig gidder jeg ikke å støvsuge, om jeg kjenner meg selv rett. Jeg vil jo veldig gjerne lese ut en bok i dag også. Bah. Når jeg lager vafler skal jeg i alle fall høre på det første albumet til Josh Groban, Eddie Vedder sitt album fra filmen Into The Wild –  og egentlig alt av Kings Of Convenience. Det er det eneste som får meg til å få litt ro.

Det har blåst sånn skikkelig opp ute nå. Vind har alltid skremt meg, jeg vet ikke hvorfor. Bestevenninnen min sier alltid at hun sover så godt når det er storm ute. Jeg er helt på andre siden av skalaen, og ligger i en ball i sengen samtidig som jeg ber til Gud om at det ikke skal skje noe fælt. Hjertet hopper nesten ut av brystet hver gang et nytt vindkast treffer hustaket. Det er ikke akkurat ideelt at vi har soverom i toppetasjen på slike dager. Heldigvis er jeg mindre redd for vind nå enn tidligere. Mulig man blir litt kurert av å bo i Bergen, rett ved havgapet?

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

  • nocturnalmistakes

    Jeg er veldig glad i vind, måten det river skikkelig i huset så det knaker og knirker er deilig. Spesielt når det regner og vinduet over sengen står litt på gløtt.

    2. juli 2016 at 9:32 am Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.