?????

13. juni 2016

[su_dropcap style=”simple”]N[/su_dropcap]oen ganger gjør verden meg så innmari fortvilet og sint. Jeg har egentlig ikke ord for hva som skjedde i går, og som skjer hver dag med mennesker som tror på noe, er seg selv eller går litt utenfor det som er normen. I min verden skal i alle fall slike grusomme hendelser aldri bli akseptabelt, uansett. Jeg sender mine tanker til alle de som er rammet.

Jeg kom over en låt fra NRK Super i dag. Den synes jeg faktisk er så fin at jeg vil dele den med dere. Håper at dere av mine lesere som har barn vil vise den til dem. Det begynner i det små, det er vi som former hvordan de nye menneskene skal bli. Hvilke holdninger de skal ha. Vi kan alle være uenig, det er sunt og viktig, men vold, trakassering, mobbing, sjikanering og terror skal aldri støttes opp om. Respekter at andre er som de er, selvom du kanskje ikke ville vært sånn selv.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Karen Anna

  </3 jeg har helt vondt i hjertet etter det som skjedde. så fælt.
  for en fin sang! glad for at de sender sånne sanger, for denne hadde et veldig fint budskap!

  13. juni 2016 at 1:51 pm Reply
  • Caroline

   Ja, enig!

   13. juni 2016 at 7:15 pm Reply
 • Carina Behrens

  <3<3<3

  13. juni 2016 at 1:52 pm Reply
 • victoria

  Jeg blir bare oppgitt, når skal dette ende ta? Herregud, kan ikke folk bare være folk istendenfor å være tilbakestående drittunger, da kan de heller ta seg en tur i jungelen og drepe maur der.

  13. juni 2016 at 11:33 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.