Vinn et gavekort hos Etsy!

24. mai 2016

Jeg føler meg i det gavmilde hjørnet og synes at dere fantastiske lesere fortjener en konkurranse! Derfor vil jeg spandere et gavekort på 20 britiske pund (tilsvarer ca. 250 norske kroner) hos Etsy.com. Dette er kanskje verdens kuleste nettbutikk der man kan finne alt mulig fint som folk har laget selv. Jeg har akkurat fått hjem verdens fineste Harry Potter-genser og Harry Potter-smykke! Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar på dette innlegget (husk å skrive inn e-postadressen din) eller å legge igjen en kommentar på dette Facebook-innlegget. Det hadde vært gøy om dere skrev hva dere ville kjøpt på Etsy. Jeg trekker en vinner 1. juli 2016.

Som inspirasjon kan dere ta en titt på følgende fine produkter hos Etsy:

Hovedfoto: James L. Carey.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

22 Comments

 • Rixt

  Hvis jeg hadde vunnet så ville jeg ha kjøpt håndfarget garn ?

  24. mai 2016 at 10:02 pm Reply
 • Susanne

  ELSKER etsy! (Og Harry Potter-genseren din.)

  24. mai 2016 at 11:01 pm Reply
 • victoria

  Oiiii, det hadde vært sykt kjekt å få gitt! Jeg hadde vel kjøpt unødvendige ting som ringer, eller ørepynt, eller fake nesering, men det har jeg gjort før og det kilte for mye i nesen, men jeg kjøper fordetom, dum som jeg er. HAH, ja, eller så kan jeg fint nok kjøpe en skikkelig harry genser til jul.

  24. mai 2016 at 11:15 pm Reply
 • Kristine

  Er så mye fint på Etsy! Akkurat nå ønsker jeg meg mest et fint blomsterbilde å henge på veggen hjemme!

  25. mai 2016 at 3:15 am Reply
 • Tonje

  Siden det er så utrolig mye forskjellig og fint der inne kan jeg ikke si nøyaktig hva jeg hadde kjøpt. Men du kunne fått vite det etter jeg hadde kjøpt det ;)

  25. mai 2016 at 5:28 am Reply
 • StiligeCecilie

  Åååå jeg hadde kjøpt indiesminke! Mer spesifikt en highlighter jeg har hatt et øye for en stund ;-)

  25. mai 2016 at 6:39 am Reply
 • Tine Katrine

  Å, dette har vært perfekt nå, er noen sko jeg har lyst på til et middelalderkostyme!

  25. mai 2016 at 7:59 am Reply
 • Ingrid Marie J

  Så spennende :-D Aner ikke hva jeg hadde kjøpt, men vet at det finnes utrolig mye kult der! Harry Potter – smykket var jo kjempestilig!

  25. mai 2016 at 8:02 am Reply
 • Ingrid E

  Det er så mye fint der! Jeg ville kjøpt noe å pynte veggene med :)

  25. mai 2016 at 10:16 am Reply
 • idalamusse

  Jeg ville enten kjøpt spisebrikker fra butikken til JuliaWine, en kopp til mannen der det står “dad est.2015”, nytt mobilcover eller noen søte sommersko til den herlige, nydelige, skjønne, deilige datteren min!

  25. mai 2016 at 1:55 pm Reply
 • Marthe

  Så masse å velge mellom! men hadde nok sett etter kanskje et bilde, eller litt annerledes spesielt smykke (likte det du hadde lagt bilde av der det var en liten figur i ei flaske). Nesten umulig å bestemme seg kva en ville hatt.

  25. mai 2016 at 4:19 pm Reply
 • Hilde

  Tror jeg ville funnet noe morsomt eller stilig pynt til huset? .

  25. mai 2016 at 5:14 pm Reply
 • Therese

  Å, det var jo litt artig at du hadde konkurranse nå ja! hihi, hvis jeg hadde vunnet tror jeg jeg ville kjøpt meg en kul kopp, kanskje? Eller noe kult håndlagde greier til kontoret :D

  25. mai 2016 at 5:45 pm Reply
 • Christiane

  Jeg ville kjøpt en periodesystemplakat og kanskje noen reagensglass :)

  27. mai 2016 at 8:48 am Reply
 • stinefriis

  Har så mange ting i ønskelista mi på Etsy nå. En drøss med smykker og fine enkle plagg. Handler nesten ikke i klesbutikker lenger. Hvorfor det når man kan finne Dior-skjorter til 150 kroner stykket, liksom?? :D

  8. juni 2016 at 11:00 am Reply
 • Alva

  Jeg ønsker å delta! Det er alltid så mye fint på Etsy :)

  8. juni 2016 at 1:02 pm Reply
 • Hjertejubel

  Jeg vil gjerne? Trooorjeg hadde kjøpt en fresh poster til collageveggen her hjemme?

  8. juni 2016 at 3:24 pm Reply
 • Anne:)

  ÅÅÅ!! Jeg vil også delta i denne konkurransen:) Skal flytte snart så jeg kunne funnet noe superfresht å ha på veggene i den nye leiligheten:)

  12. juni 2016 at 8:49 am Reply
 • Carina Behrens

  Jeg elsker å lete gjennom ulike WordPress-design på Etsy, sååå mange fine, og ville garantert mest sannsynlig brukt gavekortet på et nytt design ♡

  30. juni 2016 at 3:48 pm Reply
 • Renate

  Whoa, denne konkurransen hadde jeg helt glemt! Slenger meg på! Jeg vil kjøpe enten en fin cardigan (helst sånn tynn silkecardigan, heter det kimono? hm..), en oversized genser, et fint halskjede eller et fint bilde av naturen. :)

  30. juni 2016 at 4:55 pm Reply
 • Astrid

  Oi så spennende! Jeg har skikkelig lyst på litt gadgets til sommermoten ?

  30. juni 2016 at 9:34 pm Reply
 • Ida S

  Så flott konk! Jeg ville ha kjøpt meg noen putetrekk med bohemsk/aztek mønster.
  Husk at jeg leser bloggen din når jeg ser links på face, selv om jeg ikke blogger sjøl lenger. Klems

  1. juli 2016 at 7:42 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.