Vinn et gavekort hos Etsy!

Jeg føler meg i det gavmilde hjørnet og synes at dere fantastiske lesere fortjener en konkurranse! Derfor vil jeg spandere et gavekort på 20 britiske pund (tilsvarer ca. 250 norske kroner) hos Etsy.com. Dette er kanskje verdens kuleste nettbutikk der man kan finne alt mulig fint som folk har laget selv. Jeg har akkurat fått hjem verdens fineste Harry Potter-genser og Harry Potter-smykke! Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar på dette innlegget (husk å skrive inn e-postadressen din) eller å legge igjen en kommentar på dette Facebook-innlegget. Det hadde vært gøy om dere skrev hva dere ville kjøpt på Etsy. Jeg trekker en vinner 1. juli 2016.

Som inspirasjon kan dere ta en titt på følgende fine produkter hos Etsy:

Hovedfoto: James L. Carey.

22 kommentarer om “Vinn et gavekort hos Etsy!

 1. Oiiii, det hadde vært sykt kjekt å få gitt! Jeg hadde vel kjøpt unødvendige ting som ringer, eller ørepynt, eller fake nesering, men det har jeg gjort før og det kilte for mye i nesen, men jeg kjøper fordetom, dum som jeg er. HAH, ja, eller så kan jeg fint nok kjøpe en skikkelig harry genser til jul.

 2. Siden det er så utrolig mye forskjellig og fint der inne kan jeg ikke si nøyaktig hva jeg hadde kjøpt. Men du kunne fått vite det etter jeg hadde kjøpt det ;)

 3. Åååå jeg hadde kjøpt indiesminke! Mer spesifikt en highlighter jeg har hatt et øye for en stund ;-)

 4. Jeg ville enten kjøpt spisebrikker fra butikken til JuliaWine, en kopp til mannen der det står «dad est.2015», nytt mobilcover eller noen søte sommersko til den herlige, nydelige, skjønne, deilige datteren min!

 5. Så masse å velge mellom! men hadde nok sett etter kanskje et bilde, eller litt annerledes spesielt smykke (likte det du hadde lagt bilde av der det var en liten figur i ei flaske). Nesten umulig å bestemme seg kva en ville hatt.

 6. Å, det var jo litt artig at du hadde konkurranse nå ja! hihi, hvis jeg hadde vunnet tror jeg jeg ville kjøpt meg en kul kopp, kanskje? Eller noe kult håndlagde greier til kontoret :D

 7. Har så mange ting i ønskelista mi på Etsy nå. En drøss med smykker og fine enkle plagg. Handler nesten ikke i klesbutikker lenger. Hvorfor det når man kan finne Dior-skjorter til 150 kroner stykket, liksom?? :D

 8. ÅÅÅ!! Jeg vil også delta i denne konkurransen:) Skal flytte snart så jeg kunne funnet noe superfresht å ha på veggene i den nye leiligheten:)

 9. Whoa, denne konkurransen hadde jeg helt glemt! Slenger meg på! Jeg vil kjøpe enten en fin cardigan (helst sånn tynn silkecardigan, heter det kimono? hm..), en oversized genser, et fint halskjede eller et fint bilde av naturen. :)

 10. Så flott konk! Jeg ville ha kjøpt meg noen putetrekk med bohemsk/aztek mønster.
  Husk at jeg leser bloggen din når jeg ser links på face, selv om jeg ikke blogger sjøl lenger. Klems

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.