Vår i Bergen

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]åren har ankommet Bergen for fullt, hurra! Vår i Bergen er noe man bare må oppleve, det finnes neppe noen andre steder i Norge som er like fint om våren. Jeg var ute tidligere i uken og tok noen bilder og filmet litt. Her kan dere se resultatet! Forresten ser jeg forbedringspotensialet i filmingen min, men dette var noe jeg bare satt sammen i full fart i dag. Nå skal jeg hive meg rundt for å fikse til Eurovision Song Contest fest i kveld! Jeg heier på Australia, Bulgaria og Ukraina – men har en dårlig følelse av at Russland kan bli farlig nær en seier. Spennende blir det uansett! God lørdag og pinse alle sammen. Jeg digger dere!

PS: Jeg blir glad for tilbakemeldinger på både foto og film.

 

8 kommentarer om “Vår i Bergen

  1. Flotte bilder, og veldig kjekt med stemnings film! Elskar slike rosa tre, det er fult av bilder av dei på instagram og eg har likt alle eg har komt over – blir aldri lei. Penaste som finst på denne årstida.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.