Vår i Bergen

14. mai 2016

[su_dropcap style=”simple”]V[/su_dropcap]åren har ankommet Bergen for fullt, hurra! Vår i Bergen er noe man bare må oppleve, det finnes neppe noen andre steder i Norge som er like fint om våren. Jeg var ute tidligere i uken og tok noen bilder og filmet litt. Her kan dere se resultatet! Forresten ser jeg forbedringspotensialet i filmingen min, men dette var noe jeg bare satt sammen i full fart i dag. Nå skal jeg hive meg rundt for å fikse til Eurovision Song Contest fest i kveld! Jeg heier på Australia, Bulgaria og Ukraina – men har en dårlig følelse av at Russland kan bli farlig nær en seier. Spennende blir det uansett! God lørdag og pinse alle sammen. Jeg digger dere!

PS: Jeg blir glad for tilbakemeldinger på både foto og film.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Marthe

  Flotte bilder, og veldig kjekt med stemnings film! Elskar slike rosa tre, det er fult av bilder av dei på instagram og eg har likt alle eg har komt over – blir aldri lei. Penaste som finst på denne årstida.

  14. mai 2016 at 8:16 pm Reply
  • Caroline

   Ja, så pent!

   15. mai 2016 at 12:04 pm Reply
 • Karen Anna

  Så utrolig fine og koselige bilder! Og videoen var herlig <3 Bergen er fint!
  Håper du koser deg masse i kveld med eurovision! :D

  14. mai 2016 at 9:23 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   15. mai 2016 at 12:04 pm Reply
 • tinekatrine

  Likte veldig godt bilde 1, 3, 5, 6, 11-13 (!), 16 og 18 :D Og koselig film! Virket som om autofokusen ødela litt, men det merket du sikkert selv.

  14. mai 2016 at 11:40 pm Reply
  • Caroline

   Ja, skal sette på manuell neste gang og bruke kamerastativ ;)

   15. mai 2016 at 12:02 pm Reply
 • Astrid

  Å! Skikkelig Bergenssavn med disse bildene!

  30. mai 2016 at 11:14 am Reply
  • Caroline

   :)

   30. mai 2016 at 8:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.