Tirsdagstips #28

24. mai 2016

Innlegget inneholder reklame.

Foto: Brigitte Tohm.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Karen Anna

  Åh, masse bra! Takk for podcasttips, yey! Jeg synes Ulrikke Falch (om jeg skrev navnet hennes rett) fra Skam er så søt, og jeg fant nettopp ut at hun har en podcast sammen med en venninne som heter “Friår”. Har kun hørt sånn 10 min av den ennå så kan ikke uttale meg om den er bra eller ikke, men der har du hvertfall et lite tips til noe å sjekke ut om du ikke hadde hørt om den! Jeg skal høre mer på den i morgen og se om den er bra.

  24. mai 2016 at 11:00 pm Reply
 • victoria

  Sweatshop <3 Synd de episodene er så korte, føler liksom at jeg ikke får med meg alt som jeg skal.

  24. mai 2016 at 11:16 pm Reply
 • Susanne

  Mange fine tips her :) Jeg er akkurat halvveis i andre sesong av Sweatshop :)

  24. mai 2016 at 11:32 pm Reply
 • linea

  Takk for podcasttips!

  25. mai 2016 at 7:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.