Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Sol, sol, sol.

10. mai 2016

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei fine lesere! Håper dere har det fint for tiden? Her i Bergen er det utrolig fint vær for tiden. Litt for varmt for min smak, men jeg skal ikke klage. Siden jeg er sykemeldt går dagene med til å ta det mest mulig med ro. Heldigvis har jeg vært litt bedre de siste dagene, så jeg tenkte å prøve meg på noe forsiktig trening snart og se hvordan det går. I kveld skal jeg og Jørgen lage lompepizza og se første semifinale av Eurovision Song Contest. Det blir kos! Norge skal være med i andre semifinale, så i kveld kan jeg bare slappe av og ikke bli nervøs, ha ha.

Jeg og noen andre bloggere har også startet et hemmelig prosjekt sammen. Det er veldig spennende og jeg håper virkelig at vi får til konseptet slik at det blir noe av det. I så fall skal jeg selvfølgelig fortelle dere mer etterhvert. Ellers har jeg begynt med briller! Det er veldig irriterende og uvant. Liker det ikke. Men det er vel en vanesak? Heldigvis er det kun for noen måneder, for å avlaste øynene litt for kontaktlinser. Jeg føler jeg ser så dum ut i briller, ha ha.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Renate

  Wæ, hemmelig prosjekt??? Nå ble jeg nysgjerrig, håper vi får vite snart!

  (PS! Gleder meg til lørdag <3)

  10. mai 2016 at 5:27 pm Reply
  • Caroline

   Gled deg ;)

   10. mai 2016 at 9:08 pm Reply
 • Milla

  Det e SÅ gøy å vær med på hemmeligheten ;) Kos deg masse med eurovision og pizza med Jørgen ikveld <3

  10. mai 2016 at 7:29 pm Reply
  • Caroline

   :D

   10. mai 2016 at 9:07 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.