På fossesafari i Hardanger

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]å mandag dro jeg og Jørgen på fossesafari i Hardanger. Vi er så utrolig heldig som bor så nært Hardanger, det er et av de fineste områdene i hele Norge. Jeg tok selvfølgelig mange bilder som dere skal få se. Vi har allerede bestemt oss for å ta flere slike dagsturer utover sommeren. Gleder meg allerede!

 

7 kommentarer om “På fossesafari i Hardanger

  1. Åh. Fine fossen. Og for noen fine bilder. Blir alltid så glad når du dele dine egne bilder :) Glede meg te å se mær utover sommeren <3

    // Tusen takk :)

  2. Nydelig! Fossefall som bare veller utover som et stort slør er noe av det fineste som finnes, i hvert fall i så vakre omgivelser. :) Håper du får flere fine turer utover sommeren!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.