Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Nye iHerb-favoritter!

9. mai 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et finnes et hav av gode produkter på iHerb.com, og som dere kanskje vet er jeg fast kunde. Jeg har her laget en liste med de produktene som er mine favoritter for tiden, og jeg har satt inn norske priser etter dagens takst hos tollvesenet (man bør kryssjekke takstene den samme dagen man skal handle, siden kursene endrer seg fra dag til dag). Husk at du kan kjøpe for 350 norske kroner for å unngå toll, og da er frakten inkludert i prisen. Om du er ny kunde kan du bruke rabattkoden MBM322 og få 5 dollar i avslag.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • Heidi

  Takk for gode tips :)

  24. mai 2016 at 6:37 pm Reply
 • Tonje

  Heisann :) Virker som du har enn del erfaring med iherb, så tentke å spør om tips ang toll&moms. Hvis jeg ikke tar helt feil så kan vi bestille «gratis» for opp til kr 300, da inkludert frakt. Pleier iherb å skrive frakt på pakken når de sender den, eller er det mulig å bestille for kr 300 uten å måtte betale toll&moms for å få den inn til Norge?
  Takk for hjelpen

  26. juli 2016 at 6:12 pm Reply
  • Caroline

   Man kan bestille for 350 norske kroner inkludert frakt. Frakten blir oppgitt på iHerb, så må du sjekke hva det blir i norske kroner. Man kan ikke bestille noe fra utlandet uten å betale toll, hvis ikke man holder seg under grensen på 350 kr.

   27. juli 2016 at 3:13 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.