Natt & utfordring

15. mai 2016

[su_dropcap style=”simple”]K[/su_dropcap]lokken er 01:34 og jeg sitter og ser Modern Family. Den første sesongen. Jeg elsker den. Dagen har blitt brukt på å kjøre rundt i Hardanger på jakt eller fossefall og andre fine fotomotiv. Det er merkelig hvor mye naturen gjør inntrykk på meg. Jeg skal ikke lyve, den siste tiden har vært utfordrende. Da gjør slike ting som kjøretur i Hardanger dagene mye bedre. Dette lille landet vårt stopper aldri å overraske meg. Vi er mer heldig enn vi kanskje noen gang vil innse. Når jeg blir gammel vil jeg bare kjøpe meg en bobil og leve av å kjøre rundt i Norge.

Jeg har gitt meg selv en utfordring om å blogge hver dag i juni. Det er ikke sikkert jeg klarer det, men jeg skal prøve. Om du også skriver på en blogg hadde det vært gøy om du ble med på utfordringen! Det er selvfølgelig helt lovlig å forhåndsskrive noen av innleggene, det er ikke alltid man har tid/lyst/energi til å skrive hver dag. Jeg skal starte allerede nå med å produsere noen innlegg jeg har hatt i tankene en stund, men det hadde vært gøy om dere vil foreslå innlegg dere gjerne vil se. Det er i så fall bare å putte dem inn i kommentarfeltet. Nå skal jeg stå litt på verandaen og sluke inn nattluft, samt se på stjernene. Det er noe av det beste jeg vet. God pinse og god natt.

Foto: Cameron Stow.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • overtenking

  Vi er så heldige som bor i et så nydelig land! Jeg har gått mange turer i nærområdet de siste ukene og jeg blir like satt ut hvert år av hvor fint det er; hvor nydelig grønt det er i mai og hvordan naturen hele tiden vokser og forandrer seg! I sommer skal jeg til Nord-Norge for første gang også, det gleder jeg meg veldig til!

  Å blogge hver dag kommer jeg nok ikke til å få til, men jeg har utfordret meg selv til å blogge mer jevnlig i sommer. Et par innlegg i uka bør jeg i hvert fall klare å få til :) Lykke til med din utfordring, Caroline! Jeg gleder meg til å følge med :)

  16. mai 2016 at 7:10 am Reply
  • Caroline

   Å, GLED DEG til Nord-Norge. Ingenting slår Nord-Norge, virkelig.

   16. mai 2016 at 11:46 am Reply
 • neverendingcircles

  Kul utfordring! Juni er en altfor travel måned til at det er realistisk at jeg skulle klare å blogge hver dag, dessverre. Men kanskje forsøker jeg litt senere.

  16. mai 2016 at 7:39 am Reply
  • Caroline

   Du får henge deg med på det du klarer <3

   16. mai 2016 at 11:46 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.