Mandag. 21:54.

23. mai 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har snudd døgnet og ligger våken til klokken er både to og tre. Ligger våken med bøker og leser dem stille, for å ikke vekke min kjære. Jeg er så sliten at jeg ikke har ord en gang. Alt jeg vil er å begrave meg i sengen og sofaen, men jeg er sliten der også. Jeg sovner sliten, jeg våkner sliten. Det svirrer tusen millioner av tanker og drømmer igjennom meg, hver dag. Jeg har alltid vært en drømmer. Men nå har jeg kun drømmer, og null ambisjoner.

Jeg smiler av Modern Family, jeg gråter av Game of Thrones og jeg gremmes over Orphan Black. Jeg hater brillene mine. De sliter ut hodet og øynene noe så innmari. Jeg scroller nedover mobilen. Scroller og scroller uten mål og mening. Hele tiden. Og ingenting nytt skjer, aldri. Akkurat nå hater jeg den teknologiske fremgangen. Hater sosiale medier. Hater Instagram, Snapchat og Facebook. Orker ikke.

Jeg savner Nord-Norge. Luften, lydene, folkene, naturen, dyrene, fargene, luktene, stillheten og roen. Jeg savner å ha plass til å puste skikkelig, skjønner dere hva jeg mener? Jeg vil at William og Nora skal bli sammen, og at neste sesong skal handle om Sana eller Chris. Eller Vilde. Eller William. Nå har jeg snart sett tre sesonger av Keeping Up with the Kardashians, og jeg skjønner virkelig ikke hva som er så bra med det. Jeg synes det er klassisk søppel-TV. Blir det noe bedre?

Et mer rotete og tilfeldig sammensatt blogginnlegg skal man lete lenge etter.

Foto: Jeremy Thomas.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Milla

  <3 <3 <3

  Keeping with the kardashians. Utifra det lille eg har sett så syns eg det e søppeltv. Eg følge ikje med på det og komme aldri te å gjør det heller.

  Game of Thrones, eg og gråt igår over det. Hjerteskjæranes å se ka som skjedde med Hodor.

  Modern Family. Det e morsomt. Eg har ikje sett så mye av detta heller, men det eg har sett har vært morro.

  24. mai 2016 at 6:53 am Reply
  • Caroline

   Hodor 24. mai 2016 at 11:19 am Reply

 • ida

  Huff, håper du føler deg bedre snart, Caroline. Klem fra meg <3

  24. mai 2016 at 7:22 am Reply
  • Caroline

   Takk <3

   24. mai 2016 at 11:19 am Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Jeg liker å lese slike tankespinn-innlegg. Selv håper jeg på en sesong om Sana eller Chris selv, eller Jonas, nei jeg vet ikke, bare det kommer mer er jeg glad. Håper motivasjonen og ambisjonene kommer til deg, slik at drømmene dine blir virkelige en dag <3

  24. mai 2016 at 7:28 am Reply
  • Caroline

   Takk snille du!

   24. mai 2016 at 11:19 am Reply
 • Maria

  Hjartesukk!! kjennar meg igjen! måtte du ta ein steg om gangen, og vera tilfreds med det! hugs at det verda seier er viktig på internett og i det interne presset som skapas inni oss, kan re-defineras og formas av oss! <3

  24. mai 2016 at 7:05 pm Reply
  • Caroline

   Å, så fint sagt! <3

   24. mai 2016 at 7:08 pm Reply
 • Hilde

  <3 sender en stor klem!

  25. mai 2016 at 5:10 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   25. mai 2016 at 6:06 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.