Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Internettstopp/internettfri

19. mai 2016

Hei dere! Jeg ville bare stikke innom via 4G-nettet og si at 1) jeg har fått meg ny Harry Potter-genser 2) internettet vårt har tatt kvelden, og kommer ikke tilbake før over helgen 3) derfor blir det stille på bloggen i helgen. Til jeg er tilbake vil jeg veldig gjerne høre hva deres sommerplaner er! Selv skal jeg i bryllup i juni og på tur til Nord-Norge og Ungarn (Budapest) i august. Ellers blir det nok noen dagsturer rundt om på Vestlandet. Håper på en god norsk sommer!

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • ida

  Fin genser! ^^ Ha en fin helg.

  20. mai 2016 at 8:22 am Reply
 • Vicky

  God helg da!! ❤️

  20. mai 2016 at 9:41 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Digger genseren!

  I sommer skal jeg ha ferie hjemme for første gang, og det fordi jeg har fått meg vaaalp!

  20. mai 2016 at 10:32 pm Reply
 • Milla

  Fine Caroline i fine genseren <3 Håpe du har hatt ei fin internettfri helg!

  // Tusen takk <3

  22. mai 2016 at 7:17 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.