Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Eurovision Song Contest 2016

8. mai 2016

[su_dropcap style=»simple»]W[/su_dropcap]ow, det er lenge siden jeg har blogget nå. Ulikt meg. Men jeg har som jeg sa i forrige innlegg vært syk, og da er ikke akkurat motivasjonen for å blogge på topp. Noe annet som er på topp er entusiasmen min for Eurovision Song Contest 2016! Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har aldri noen sinne vært vitne til et så høyt nivå i ESC før! Det gjør det selvfølgelig nesten umulig å si hvem som kommer til å stikke av med seieren, fordi det er ingen åpenbare favoritter. Jeg tror personlig det står mellom Russland, Australia, Sverige, Ukraina, Frankrike eller Bulgaria. Men det er veldig vanskelig å si noe før man har sett sceneshow og hørt artistene live. Nå, før semifinalene har blitt sparket i gang, er mine favoritter Australia og Bulgaria. Og Norge da! Jeg liker den norske låten mer og mer.

Jeg tenkte jeg skulle dele mine ti favoritter med dere i dette innlegget, uavhengig av om jeg tror de kommer til å gjøre det bra eller ikke. Dere kan forresten se bettinglisten for Eurovision Song Contest 2016 her. Den pleier å være en liten indikator på hvem som kommer til å gjøre det bra. Ser ikke bra ut for Norge, dessverre, men husk at jurystemmene teller 50 % i år! Det kan være positivt for Norge. Jeg skal selvfølgelig ha en liten ESC-fest med venner på lørdagen. Hvem tror du vinner i år, og hvem er dine favoritter? Hør alle bidragene på Spotify her, eller se dem på video her. Og om du er skikkelig fan, som meg, så må du få med deg Adresse Stockholm på NRK. Og om du er skikkelig, skikkelig crazy-fan (som meg) så kan du få med deg svenskenes tanker om årets bidrag her.

Forresten, god frigjøringsdag dere!

#1: Australia

#2: Bulgaria

#3: Frankrike

#4: Norge

#5: Spania

#6: Sverige

#7: Azerbaijan

#8: Malta

#9: Italia

#10: Russland


 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

11 Comments

 • tankemonolog

  Ååå, jeg er kjempefan av ESC selv og har det så gøy med å gi terningkast på sangene før ESC og under ESC, sånn i tillegg til at jeg aldri har gått glipp av den internasjonale finalen EVER og tenker på neste uke som jul og bursdag samtidig, jeg gleder meg i alle fall skikkelig =D Selv spår jeg at Norge kommer videre til hovedfinalen og havner mellom 10-15 plass, for det er en fengende og unik nok låt til at den vil skille seg ut, samtidig som jeg tror den litt utradisjonelle vrien med roligere refreng og mer up-tempo vers vil gjøre at den nok vil være litt for sær for enkelte til å hevde seg i teten (hvis spådommen min slår til så er dog ikke mellom 10-15 plass så dårlig egentlig, det vil fortsatt være bedre resultat enn mange av de andre sangene og hvis Agnete har en virkelig fantastisk opptreden kan det godt gå bedre enn spådommen min også. Personlig har jeg når sant skal sies alltid mest lyst til at Norge skal gjøre det veldig bra uten å vinne siden det er så dyrt å betale for å holde finalen og sånt og det sånn sett er mer praktisk å havne f.eks. blant topp 10, men det er bare meg.

  Denne kommentaren kommer til å bli skikkelig lang, men jeg tenkte også å legge til litt om mine favoritter. Nå har jeg fortsatt ikke lyttet så nøye til sangene som er direkte kvalifisert til finalen, men av alle de andre sangene er min klare favoritt i år Østerrike, hvis låt jeg har litt dilla på. Jeg liker også Belgia innmari godt og ellers så heier jeg alltid en del på Malta som bortimot bestandig har låter som faller skikkelig i smak hos meg og jeg liker Azerbadsjan, Australia, Israel og Nederland blant annet godt også, men ja, det er faktisk forbausende mange gode bidrag i år, noe som bare gjør det enda mer spennende og åpent hva som vil skje :)

  8. mai 2016 at 5:18 pm Reply
  • Caroline

   Oh, jeg ELSKER lange kommentarer! Og elsker spesielt de fra deg :)

   8. mai 2016 at 9:36 pm Reply
 • Renate

  Personlig har jeg ikke satt meg så godt inn i ESC, og det har jeg igrunn aldri gjort heller. Det jeg likte best med det, var å se showet, og å more meg over det med familien (gode minner!).

  Men i år, så har jeg lagt meg spesielt merke til den norske låta. Ikke helt min type musikk, sånn egentlig, men jeg synes det er kult med den spesielle rytmen, hvordan den endres i refrenget. Håper den får en god plassering! :)

  8. mai 2016 at 5:27 pm Reply
  • Caroline

   Gleder meg til festen :D

   8. mai 2016 at 9:35 pm Reply
 • Milla

  Eg e ikje interessert i Eurovision lenger. Det tror eg har mye med at mamma døde onna finalen når sverige vant i 2012. Så eg klare desverre ikje å hørra gjennom sangane. Ønske alle som e med lykke te da :) Og kos deg masse på festen!

  // Tusen takk Caroline, det betyr mye å hørra fra deg <3

  8. mai 2016 at 8:01 pm Reply
  • Caroline

   <3 Jeg forstår.

   8. mai 2016 at 9:35 pm Reply
 • Elena

  ELSKER Eurovision! Hvert år, i hvert fall de siste 5-6 årene, har jeg alltid hørt på alle bidragene som skal være med i semifinalene. Men i år, for første gang, har jeg valgt å ikke høre på noen av bidragene. Og heller høre alle for første gang når det er semifinaler. Merker at jeg gleder meg skikkelig til å høre på alle, og så gjøre meg opp noen favoritter der og da. :-P Spennende! Hehe. Norge sin er fin da. Så akkurat nå er den favoritt nr. 1. Samboeren min og jeg pleier også ha sånt at vi gi gir poeng til hver sang. Så gøy! Gleder meg til lørdag.

  Ble skikkelig lei meg da jeg ikke fikk tak i billetter til selve finalen. Så trist, så trist. Kanskje neste år. :-D

  Årets høydepunkt!

  Hihi.

  9. mai 2016 at 7:12 am Reply
  • Caroline

   Jaaaaa! Gleder meg sånn!

   9. mai 2016 at 10:35 am Reply
 • Maria

  Har dei siste åra latt meg riva med av min kjære som likar Eurovision veldig godt! Men er ganske kresen då, hehe! Synes malta sin var best i delfinalen, best live vokal og funky sang :)

  12. mai 2016 at 10:30 am Reply
  • Caroline

   Jeg liker også Malta!

   12. mai 2016 at 12:59 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.